StoryEditorOCM
ShowbizBogati i slavni

Ovi poznati Hrvati ostali su u dobrim odnosima i nakon razvoda braka: Djeca su najvažnija!

Piše Mozaik SD
4. rujna 2023. - 12:21

Rijetki brakovi na hrvatskoj estradnoj sceni budu "školski", ono - dok nas smrt ne rastavi. Nedugo nakon što nas prestanu bombardirati fotografijama njihove glamurozne ljubavi - obično se raziđu, svako na svoju stranu. Da vječne ljubavne veze obično budu istinom samo u bajkama, piše Story. Dok se neki rastaju na ružne načine pa o njihovom prljavom rublju redovito čitamo u trač rubrikama, drugi su svoje veze završili na miran način, pa su zbog zajedničke djece koju u dogovoru odgajaju našli način da ostanu u dobrim odnosima.

Ovdje su tek neki od domaćih poznatih parova koji zajedno odgajaju djecu i nakon razvoda, a neki čak i nakon pronalaska novih partnera.

image

Ana Rucner i Vlado Kalember

Andrija Lučić/Cropix

Ana Rucner i Vlado Kalember

Njihova je veza baš svima bila simpatična, bilo je vidljivo kako su jedan drugome podrška. Čak su i za vrijeme brakorazvodne parnice uspjeli šokirati - sutkinju.

- Kako smo se dogovorili da ćemo se oženiti, tako smo se dogovorili i da ćemo se rastati - kazao je tada Vlado.

O njihovom dobrom odnosu i nakon što više nisu u braku svjedoči dobrobit sina im Darijana, koji ima 17 godina, o kojem oboje skrbe jednako.

image

Larisa i Goran Navojec

Joško Ponoš/Cropix

Goran Navojec i Larisa Lipovac Navojec

Još jedan tindejdžer koji jako sliči na poznatog oca je Grgur, 13-godišnji sin Gorana i Larise. Glumac i plesačica su u braku bili svega šest godina, nakon osmogodišnje veze, no ostali su u odličnim odnosima.

- Mislim da je za dobrobit djeteta važno da su tu tata i mama zbog cijelog njegovog života, zbog ljubavi i kako će on to prebroditi emotivno - objasnila je Larisa. Ona i Goran danas imaju druge partnere i izgleda da se svi dobro slažu.

image

Mario Valentic i Mirna Maras

Biljana Gaurina/Cropix

Mario Valentić i Mirna Maras

Mario Valentić i Mirna Maras Batinić bili su "hit par" negdje početkom dvijetisućitih, ni njima šesta godina braka nije donijela ništa dobro. No, brak su ipak okrunili sinom Nikom, o kojem zajedno brinu i dalje.

- Valja misliti samo na dijete, njegovu dobrobit i to je to. Mjesta za svakojaka ega tu ne smije biti - kazala je Mirna jednom prilikom.

image

Momčilo Otašević i Jelena Perčin

Cropix/

Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Glumački je par na glasu bio kao jedan od najstabilnijih domaćih poznatih parova pa je vijest o njihovom razvodu odjeknula u medijima.

- Odnos nam je pristojan. Imamo dvoje zajedničke djece i samo su oni prioritet - rekla je glumica, a njen je bivši suprug kazao kako se zajednički trude odgojiti djecu kako treba.

Glumci imaju kćer Mašu i sina Jakšu.

image

Ana Gruica i Hrvoje Šalković

Goran Mehkek/Cropix

Ana Gruica i Hrvoje Šalković

Glumica Ana Gruica Uglešić i putopisac Hrvoje Šalković u vezi su bili tri godine, nakon razlaza zajedno su nastavili odgajati sina Marata Ivana.

- Funkcionira sve super, toliko dobro da je meni čak to neugodno i pričati. Mi ručamo svi skupa, mi se čujemo, mi se družimo. Super joj je muž novi, odigram tenis s njim - kazao je Šalković jednom prilikom.

image

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Darko Tomas/Cropix

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Jelena Veljača kći Lenu dobila je u braku s kolegom Draženom Čučekom. U braku su proveli svega tri godine, ali su ostali prijatelji i zajedno odgajaju svoju kćer.

- Kada je o djetetu riječ, mislim da se svi moramo potruditi da bude i lako - prenosi Story glumičine riječi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 05:31