StoryEditorOCM
ShowbizOPAKA BOLEST

Obitelj Brucea Willisa ne odvaja se od bolesnog glumca: ‘Nitko ne zna koliko mu je vremena preostalo...‘

Piše SCENA SD
7. prosinca 2023. - 14:53

Obitelj Brucea Willisa (68) uz njega je dok se bori s demencijom. Glumac hita „Umri muški” provodi dane uz svoju suprugu Emmu Heming, bivšu suprugu Demi Moore i petero djece.

„Kad je Bruceu postavljena dijagnoza, svi su se okupili kako bi njegovo sjećanje na obitelj ostalo netaknuto”, rekao je izvor za Us Weekly.

„Svi su tu cijelo vrijeme. Ovo iskustvo je još više zbližilo cijelu obitelj. Nitko ne zna koliko je vremena Bruceu preostalo, pa upijaju svaki trenutak s njime”, dodao je izvor, prenosi Jutarnji list.

image
Angela Weiss/Afp

Otkrio je i kako se „sve vrti oko” Willisa i da je imao „mnogo više loših dana nego dobrih” u proteklih nekoliko mjeseci. Drugi izvor je dodao kako glumac „ima njegu koja radi 24 sata dnevno, ali barem je jedan član obitelji uvijek s njim.” Willis također provodi vrijeme sa svojom unukom Louettom koju je njegova kći Rumer dobila u travnju.

„Rumer želi da Louetta poznaje Brucea. Ona želi da bude aktivno uključen u Louettin život. To je vrlo posebna veza”, kazao je izvor.

Willis ima kćeri Rumer (35), Scout (32) i Tallulah (29) s Moore (61) s kojom je bio u braku od 1987. do 2000. godine.

Glumac također ima kćeri Mabel (11) i Evelyn (9) s Heming (45). Bruce i manekenka vjenčali su se 2009. i svoje zavjete su obnovili na desetu godišnjicu, neposredno prije nego što su se otkrili Willisovi zdravstveni problemi.

image
Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Podsjećamo, njegova obitelj objavila je u ožujku 2022. da mu je dijagnosticirana afazija i da će se „odmaknuti od karijere koja mu je toliko značila”. To je stanje koje može utjecati na govor osobe, vještine razumijevanja i sposobnost pisanja, prema klinici Mayo.

Zatim, u veljači je obitelj podijelila da se njegovo stanje pogoršalo s „okrutnom” dijagnozom demencije. Od tad je obitelj za svaki praznik okupljena kako bi uživali u zajedničkom vremenu, prenosi Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:40