StoryEditorOCM
ShowbizOD NEDJELJE U ‘TLZP‘

Minea otkrila bizarna iskustva na sceni: Došao je i zaprosio me na pozornici, a djevojka mu je bila u publici!

Piše Scena SD
1. ožujka 2024. - 10:04

Od nedjelje, 3. ožujka, tv gledatelji će Mineu gledati u sasvim novoj ulozi, kao članicu žirija uvijek jako gledanog showa "Tvoje lice zvuči poznato". Uz nju će u "vrućim stolcima" sjedditi i Goran Navojec (bez kojeg ovaj show baš i ne bi imao smisla), Mario Roth i Enis Bešlagić što, sve u svemu, obećava nelošu tv zabavu.

"Snimanje je u tijeku, kandidati su fenomenalni, toliko je dobrih transformacija. Što se tiče mog žirija, s moja tri mušketira energetski sam se dobro povezala. Jedva čekam da krene!" - rekla je Minea u razgovoru za 24sata.

Minea je ispričala kako je cijeli život bila sigurna da će raditi kao teta u vrtiću, pa je u Petrinji upisala i Pedagoški fakultet. No život ju je odveo na scenu, koja ju ipak nije "progutala". Renata Končić se uspjela ostvariti na raznim poljima. Nakon povlačenja iz javnog fokusa diplomirala je marketing i zaposlila se u jednoj tvrtci, razmišljajući kako se više neće vraćati za mikrofon.

No 2014. je stigao poziv s Nove Tv da sudjeluje kao natjecateljica u showu “TLZP-a”.

image

Diplomirala je marketing i radila u tvrtci, a onda je stigao poziv s Nove TV koji je sve promijenio

Nova TV

"Razmišljala sam hoću li prihvatiti ili ne, ali kad sam odlučila, rekla sam ‘Idem sto posto u to‘ i prepustila se tisuću posto. Mislim da mi je to jedna od najboljih odluka u životu. U showu je izašlo ono što ni ja nisam znala da imam u sebi - ispričala je Minea.

Upravo je sudjelovanje u tom showu Mineu dovelo do nove profesije - one voditeljske. Nova TV joj je uskoro ponudila da vodi emisiju "Radna akcija", a od 2015. i “IN Magazin”.

image


 

Nova TV

Minea je u razgovoru za 24sata apostrofirala veliku i lijepu ulgu koju su u njenom životu odigrali Vjekoslava i Tonči Huljić.

"Tonči i Vjekoslava Huljić su najbolje što mi se dogodilo u najbolje moguće vrijeme. Boris Šuput odradio je najveći korak i da nije bilo njega, ne bih ni bila Minea. Kad se postavilo pitanje želim li se zaista baviti glazbom, došla sam s Tončijem u kontakt, koji mi je ponudio suradnju. Tek tad sam počela shvaćati u što ulazim. I dan-danas sam neizmjerno zahvalna Tončiju i Vjekoslavi i oni su mi velika podrška. Kad god imam nedoumicu, uvijek zovem i pitam Tončija za savjet. On mi nikad nije okrenuo leđa i nikad neću zaboraviti sve što su napravili za mene."

O nesvakidašnjim iskustvima u estradnom životu ispričala je:

"Nisam imala previše negativnih iskustava, ali bilo je situacija da bi me zaprosili na bini, a djevojka je bila u publici!"

image
Vanesa Pandžić/Cropix

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 07:48