StoryEditorOCM
Showbizdani provoda i slave

Marija Šerifović pozvala prijateljicu u Dubai, a došle su tri. Pogledajte kako su se ludo provele

Piše SCENA SD
21. ožujka 2023. - 17:50

Poznati i slavni ponekad osjete potrebu da se odmore i od obožavatelja pa za destinacije ne odabiru na primjer Žnjan nego neka egzotičnija mjesta.

Tako se pjevačica i vlogerica Marija Šerifović odmarala u Dubaiju, koji je željela produžiti, pa je došla na ideju da pozove jednu svoju blisku prijateljicu u zajedničkoj grupi.

- Bila je situacija u Dubaiju... Raspitala sam se u grupi s prijateljima ima li netko dovoljno besposlen i lud da dođe u Dubai na 72-92 sata, pa od deset najboljih prijavilo se troje jer imaju divne obitelji koje će čuvati djecu i kućne ljubimce - otkrila je Šerifović, kojoj su se pridružile Jovana Pajić, poznata frizerka Srna i njezina kuma.

Prvog dana su se družili i uživali na plaži, a Marija je jednu od dogodovština koje su uslijedile odlučila snimiti i podijeliti sa svojim pratiteljima koji obožavaju njene vlogove.

Njih četvero krenulo je na izlet brodom, za koji je Marija odjenula majicu kratkih rukava s printom Duška Dugouška, poznatoga i kao Zekoslav Mrkva, koji se slatko nasmijao ovom svom izdanju.

- Marija je kao gastarbajter. Došla mi je gošća koja će nas šarmirati - rekla je Srna dok su svi umirali od smijeha, a onda su joj dali novo ime. - Općenito izgledaš bogato. Daniel Denny iz Frankfurta, našalili su se, piše Nova.rs, prenosi N1 BiH.

Daljnje dogodovštine i zafrkancije veseloga četverca pratit ćemo na Marijinu vlogu i u lokalnim medijima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 02:42