StoryEditorOCM
Showbizganula svih

Marija Šerifović nakon što je dobila sina Marija: ‘Dugo sam se pripremala za ovaj trenutak, osjećaj je neopisiv‘

Piše SCENA SD
15. prosinca 2023. - 23:01

Marija Šerifović dobila je bebu, a trudnoću je iznijela surogat majka. Pjevačica je godinama priželjkivala dijete i ta želja joj se konačno ispunila, a prvu izjavu ovim lijepim povodom dala je za Blic.

Prema riječima Marije Šerifović, trenutak kada je upoznala svoje dijete ne može se mjeriti ni s čim što je do sada proživjela, piše blic.rs.

- Dugo sam se pripremala za taj trenutak, bezbroj puta zamišljala u glavi kako će to izgledati... Pričale su mi i majka i bliski prijatelji, ali taj osjećaj je riječima neopisiv, nešto posebno... Čini se meni je tih nekoliko minuta prvog dodira trajalo prekratko ili predugo... Jednostavno toliko emocija koje zaustave svaki drugi osjećaj - kaže pop zvijezda u ekskluzivnoj izjavi za Blic.

Inače, Mario je na svijet došao početkom prosinca, a trudnoću je iznijela surogat majka. Tijekom cijelog procesa najveća podrška bili su joj njezini najbliži, ali i majka Verica Šerifović koja je jedva čekala upoznati unuka.

Pjevačica je danas objavila prvu fotografiju bebe na svom Instagramu.

Uz sliku je napisala emotivnu posvetu koja je ganula njezine pratitelje, kolege i prijatelje.

"Ljubav je došla. Nebo je obasjala najljepša zvijezda mog života. Mario se rodio. Neka te život vodi svojim najljepšim stazama sine, a ja ću te svojom ljubavlju čuvati od tuge i od ljudi. Hvala ti svakome ko ljubav šalje i neka bude tiho i toplo sve što mu dolazi od tebe. Volim vas sve M&M", napisala je Marija Šerifović na Instagramu uz dirljivu fotografiju uspavane bebe.

Proces dolaska djeteta Marija Šerifović držala je u strogoj tajnosti, a o svemu su bili obaviješteni samo njeni najbliži. Pjevačica  je ime Mario odabrao zbog njegove snažne simbolike - dolazi od latinske riječi "mare" što znači more, kao i "marem" koja predstavlja muškarca ili glavu obitelji.

O svojoj želji za djetetom progovorila je u jednoj televizijskoj emisiji.

- To je vrlo intimno pitanje, pogotovo u ovom trenutku i ovom slučaju. To mišljenje nisam promijenila i veselim se tom trenutku koji se vjerojatno bliži. Općenito, sve što ima veze s djetetom je ozbiljna stvar i s tim nema šale. Za mene će se to dogoditi vrlo planski, kada budem spremna suštinu svog života podrediti Šerifoviću junioru. Znam kako će se zvati, ali ne mogu reći - rekla je Marija Šerifović prije godinu i pol.

Osim toga, kada je nedavno sa svojim pratiteljima na Instagramu proslavila 20 godina od izlaska svog prvog albuma, oni koji znaju čitati između redaka mogli su primijetiti da se nešto kuha jer je ponovno spomenula "Sheriff Junior".

- Hvala vam što ste sa mnom prolazili kroz moje različite faze. Kako glazbeni, umjetnički, životni, karakterni, psihološki. Hvala ti što si tu, što stariš sa mnom. Sjedišta su već polako krenula. Dva su najvažnija datuma u našim životima, kada se rodiš i kada shvatiš zašto.

Dok se ne rodi Šerifović junior, vi ste do tada moje zašto. Hvala vam što ste posebni, što imate najdivniju publiku, hvala vam što ste normalni. Moja bitka nije bila nimalo laka, nije bilo lako biti drugačiji, na tom razumijevanju posebno vam zahvaljujem. Pokušat ću sljedećih 20 godina učiniti zabavnijim kao prvih 20 i u isto vrijeme vas obavijestiti da je album gotov, jedva čekam da izađe u prvom tjednu listopada. Bez vas Marija Šerifović ne postoji - rekla je Marija u videu na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 17:38