StoryEditorOCM
Showbiz(NE)SLAVNA LISTA

Lijepi su, zgodni i slavni, ali nekim hollywodskim facama bolje se ne približavati! Evo i zašto, stvarno je gadljivo

Piše Lenka Gospodnetić
11. veljače 2024. - 14:08

Prije nekoliko tjedana glumac Jason Priestly, kojega se sjećamo kao Brandona iz tinejdžerske hit serije "Beverly Hills", "prokazao" je Brada Pitta kao osobu koja se - "nikad ne tušira"!

Naime, njih dvojica nekoć su bili cimeri, i imali su interno natjecanje u "netuširanju", na kojemu bi Pitt redovito odnosio pobjedu. "Mislim da to više ne radi, ali tada je mogao dugo izdržati bez tuširanja", odao je Priestly, prenosi BuzzFeed.

To je potaknulo malo "miomirisno istraživanje" na temu upitnih higijenskih navika nekih muškaraca sa celebrity-liste. Pa, evo pregleda, za dame koje će se možda naći u bliskom kontaktu s njima, da se pripreme.

Primjerice, Jake Gyllenhaal se jedva kupa; čovjek je pošteno za Vanity Fair prije tri godine izjavio da "sve više smatra kupanje sve manje potrebnim".

image

Robert Pattinson

Kevork Djansezian/Getty Images Via Afp

Nadalje, Robert Pattinson također je na "mirisnoj listi", naime za njega su na snimanjima rekli da toliko zaudara (uslijed upornog "netuširanja"), da izluđuje ostale ljude na setu.

James Corden je malo blaži slučaj, on nikad ne pere – samo kosu. Izjavio je, naime, da je kosu prao samo jednom u svaka dva mjeseca, u epizodi Late Late Showa.

image

Matthew McConaughey

Jonathan Bachman/Getty Images Via Afp

Slučaj s Matthewom McConaugheyem, poznatim ljepotanom koji mami uzdahe u romantičnim filmovima (i ništa manje sjajnim glumcem), još je neobičniji. Naime, za People je 2005. izjavio da dezodorans nije upotrijebio 20 godina!

Ipak, to mu nije naštetilo, naime Yvette Nicole Brown je za njega primijetila da "miriše na granolu i dobar život".

Pa, bilo bi fino to omirisati!

image

Bradley Cooper

Jamie Mccarthy/Getty Images Via Afp

Bradley Cooper također ne koristi dezodorans niti kolonjsku vodu jer vjeruje da se tijelo "samo čisti", kako je izjavio u intervjuu za Esquire 2011. Komentar: može mu bit‘!

image

Ashton Kutcher

Juan Pablo Rico/Afp

Evo još jedne "poslastice": prekrasni Ashton Kutcher pere samo određene dijelove tijela.

Rekao je, naime, Daxu Shepardu sljedeće: "Svakodnevno perem pazuhe i međunožje i ništa više."

Tom Ford, glasoviti dizajner, također ne koristi dezodorans, prema vlastitu priznanju za New York Mag, usporedivši "miris malo znoja s mirisom psića". Okej, čovjek je umjetnik, mi smrtnici baš ga i ne moramo razumjeti.

Shia LaBeouf se također osvjedočeno uopće nije tuširao dok je snimao Fury 2014.

Na poslijetku, Post Malone! Ni on ne koristi nikakav dezodorans, ali ima prirodan miris, na koji je očigledno ponosan. Jednom je rekao: "Ženama je to nekako prirodno privlačno." Ne znamo pa ne možemo komentirati, ali čini nam se da bi Malone, da kojim slučajem živi na Balkanu, ponosno mogao reći: "Ja sam pravi Balkan boy, mirišem na kapulu, pivo i znoj!".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:17