StoryEditorOCM
ShowbizVELIKI PREOKRET

Let 3 potvrdio nastup na važnom eurovizijskom partyju, na njemu se skupljaju glasovi, ali nešto se čudno zbilo jučer

Piše Klara Rožman/JL
20. ožujka 2023. - 12:06

Let 3, potvrđeno je, nastupaju na London Eurovision Party 2023, koji će se održati 16. travnja. 

Na koncertu će uz ovogodišnje eurovizijske natjecatelje, nastupiti i neki bivši sudionici Eurosonga, poput Tamare Todevske, koja je 2019. nastupala za Sjevernu Makedoniju.

Osim Leta 3 svoj nastup potvrdili su dosad predstavnici Slovenije, Irske, Velike Britanije, Austrije, Australije, Litve, Francuske, Norveške, Poljske, San Marina, Moldavije i Estonije, piše Jutarnji.

I na ovakvim koncertima eurovizijski fanovi odlučuju kome će dodijeliti svoj glas na svibanjskom Eurosongu, pa je ovo prava prilika da Let 3 s ‘Mamom ŠČ‘ i žestokom svirkom uživo ubilježi koji značajni bod.

A bodovi su dragocjeni, s obzirom da su na eurovizijskoj kladionici, nakon što su objavljene sve pjesme što se natječu na Eurosongu, i dalje na petnaestom mjestu. To je solidna pozicija koja im, ako je vjerovati kladionicama, jamči prolazak u finale priredbe.

Veliki preokret

No, nešto čudno zbiva se na anketi koju je napravio wiwiblogs, jedan od najutjecajnijih eurovizijskih portala, na kojem su riječki rokeri donedavno bili među omiljenim izvođačima.

Sada, prema anketi objavljenoj u nedjelju, Let 3 ne prolazi u veliko finale. Gotovo 22.000 fanova predviđa kako će iz prvog polufinala, u kojem nastupaju i naši predstavnici, u završnicu ići Finska, Švedska, Norveška, Češka, Srbija, Izrael, Portugal, Latvija, Nizozemska i Moldavija.

Prema ovoj anketi finale neće vidjeti Švicarska, Hrvatska, Malta, Irska i Azarbajdžan. Ovakvim rezultatima ankete čude se i neki inozemni obožavatelji Eurosonga, koji u komentarima tvrde da će Let 3 sigurno nastupiti u finalu spektakla.

image
Cc Revelin
image
Cc Revelin
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 02:35