StoryEditorOCM
Showbizpogledajte videa

‘Let 3 je kao kultni američki bend, samo na cracku!‘: usporedite, jesu li gledatelji u pravu? Nazvali ih i pijančinama

Piše Ivana Kapetanović
10. svibnja 2023. - 18:09

‘Sinoć se održalo polufinale Eurosonga, s prvih 15 izvođača koji su izašli na pozornicu u M&S Bank Areni u Liverpoolu. Dok su voditeljice Alesha Dixon, Hannah Waddingham i ukrajinska pjevačica Julia Sanina predstavljale eklektičnu skupinu izvođača, gledatelji su bili počašćeni irskim Wild Youthom, Lukeom Blackom iz Srbije… i parodijskim nastupom Leta3‘, ovako počinje članak na My London portalu. 

Bend koji čine Damir Martinović, Zoran Prodanović, Ivan Bojčić, Dražen Baljak i Matej Zec osnovan je davne 1987. godine, a proslavili su se neobičnim nastupima uživo. Sedmi po redu, Let 3 otpjevao je ‘Mama ŠČ!”.

Ali čim su izašli na pozornicu i započeli nastup, australski kanal SBS opisao ih je kao "Village People na cracku". Činilo se da su se drugi na Twitteru složili, ali su bili podijeljeni oko toga je li nastup bio dobar ili ne.

Jedna osoba je napisala: ‘Idite kući Hrvatska, pijani ste. 11-godišnjakinja je rekla da bi radije satima slušala Barneyja. Toliko ste loši. #Eurovizija.‘

Netko treći je napisao: “Hrvatska je tako neozbiljna i žestoko ubija u isto vrijeme”, dok je netko četvrti tvitao, “Hrvatska je tako siguran kvalifikant. Lokalno stanovništvo će obožavati ovu pjesmu”. Netko peti je komentirao: “The Village People iz Hrvatske, sa šljaštećim Mariom. Šteta što je sranje".

Deset izvođača s najvećim brojem bodova iz zemalja koje se natječu u prvom polufinalu ići će u veliko finale, zajedno s još deset finalista iz drugog polufinala u četvrtak, 11. svibnja. Što znači da će pet izvođača večeras napustiti natjecanje, piše My London portalu. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:07