StoryEditorOCM
Showbizmiljenica publike

Legendarna Doris Dragović slavi 40 godina karijere. Poslušajte glazbenu poslasticu koju je pripremila fanovima: ‘Želim da vam donese gušta barem koliko i meni!‘

Piše Petra Fürst/JL
23. lipnja 2022. - 20:34

Doris Dragović slavi 40 godina svoje bogate glazbene karijere, čiju će obljetnicu proslaviti koncertom u Spaladium Areni u svom rodnom Splitu, piše Jutarnji list. 

Ova 61-godišnja legendarna pjevačica u međuvremenu je objavila svoju novu pjesmu 'Sve što smo mogli imat', za čiji su tekst bili zaslužni Ivan Huljić i Vjekoslava Huljić.

Aranžman pjesme pripao je Leu Škari, dok je spot radio PILOT Studio.

- I opet smo mjesecima kovali, kovali i kovali. Kao da je od čelika, govori Dragović.

- Ali note su, očito, jače! Na radost nas koji smo je stvarali, i ne zbog 40 godina rada, nego jer ne možemo drugačije. Želim da vam 'Sve što smo mogli imat' donese gušta, barem koliko i nama, nadodaje slavna Splićanka.

- Kako smo imali lockdown iza sebe, ovaj put je bilo malo više pjesama za pokazati ih Doris, ali ova je od početka bila ta za nju, kaže Ivan Huljić.

- Jedino je prvotni tekst srušen, a onda ga je Vjekoslava izgradila iz temelja. Nadam se da je temelj bio dovoljno čvrst i da će izdržati vrijeme koje dolazi, ističe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. listopad 2023 13:58