StoryEditorOCM
ShowbizSREBRNA OBLJETNICA

Legendarna Cher (77) posve iskreno progovorila: ‘Ne želim govoriti o godinama. To me jako ljuti i baš me...‘

Piše Ines Stipetić/Gloria
30. studenog 2023. - 14:03

Legendarna pjevačica Cher nikada nije skrivala da prilično teško podnosi starenje. S plastičnim operacijama počela je u mladosti, a i danas zahvaljujući estetskim korekcijama izgleda puno mlađe od 77 godina koliko ima. U održavanju mladenačke energije sigurno joj pomaže i veza s 40 godina mlađim glazbenim producentom Alexanderom "AE" Edwardsom. No godine nose svoje, a ona se s problemima treće dobi uporno odbija odnositi ‘‘prijateljski.‘‘ To je potvrdila i novinaru Harryju Smithu kojem na pitanje jesu li ona i godine prijatelji, kratko i odlučno odgovorila: ‘‘Ne. Mrzim ih.‘‘

image

Cher

Julien De Rosa/Afp

Ovih dana navršilo se 25 godina od objavljivanja njezinog velikog povratničkog hita "Believe", ali Cher nije željela niti čuti da se na bilo koji način obilježi ta srebrna obljetnica pjesme koja ju je vratila na vrhove top ljestvica, piše Gloria.

Na pitanje zašto ne želi slaviti nešto tako veliko rekla je: ‘‘ Pa nije to toliko nevjerojatno, OK? Ne želim govoriti o godinama. To me jako ljuti i baš me može rasp... ti! ”, rekla je kroz smijeh u TV showu ‘‘Today‘‘.

Pjesma “Believe” objavljena je 1998. na njezinom istoimenom albumu, popularizirala je upotrebu auto-tunea u pop glazbi i bila je broj 1 na Billboardovoj Hot 100 ljestvici.

A na protok godina i starenje jednako je reagirala i u showu kod Oprah Winfrey prije devet godina gdje je gostovala zajedno s legendarnom Tinom Turner. Kada je Oprah spomenula njihove godine, Tina je tada imala 68, a Cher 61, pohvalila njihov izgled i energiju te pitala kako se osjećaju, Cher je ispalila: ‘‘Starost je sranje‘‘. To je tada izazvalo slave smijeha u studiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 13:29