StoryEditorOCM
Showbizi dalje je bomba

Jedna od omiljenih manekenki očekuje drugo dijete; Trudnoća joj stoji izvrsno, pogledajte kako sad izgleda

Piše Vanesa Tenžera
26. veljače 2024. - 16:45

Jelena Urukalo i dalje plijeni pažnju svojom izvanrednom pojavom, a sada u njenom životu ponovno sija novo svjetlo - ono majčinstva.  

Nekadašnja manekenka, još je jednom, došavši na otvorenje i promociju Lisca dućana na riječkom Korzu, očarala javnost svojom nevjerojatnom pojavom, ovaj put s nježno zaobljenim trudničkim trbuhom. Dok se priprema za dolazak svog drugog djeteta, Jelena je zračila posebnom ljepotom i blistavom energijom koja je inspirirala mnoge.

image

Jelena urukalo ponosno je pokazala trudnički trbuščić.

Josip Čekada/
 

Sjećanja na nju sežu do 2008. godine, kada je na Izboru Model Hrvatske za Model svijeta zasjala svojom ljepotom, ostavljajući neizbrisiv trag na modnoj pisti.Jelena je postala poznata široj javnosti sudjelovanjem u reality showu "Story Super Nova", gdje je kao 16-godišnjakinja osvojila srca publike svojom pojavom.

Kasnije je nastavila svoj put u reality showu "Farma". Unatoč trenucima slave, Jelena je pobjegla blještavim svjetlima pozornice, te je pronašla sreću u mirnom životu udaljenom od objektiva, modnih pisti i reflektora. Novi poslovni izazovi, poput posla agentice za nekretnine, pružili su joj novi smjer, a povlačenje iz javnosti bilo je i osobna odluka. Iako su manekenski dani prošlost, Jelena priznaje da ih ponekad nostalgično sjeti, ali se brzo okreće novim angažmanima koji joj odgovaraju.  

- Razočaralo me biti dio javnog života. Pozornost se daje jeftinim iskrivljenim stvarima, a ja to nisam. Ja sam prirodna žena koja smatra da je sve ovo što se danas dešava povorka. Manekenski dani mi ponekad nedostaju, ali onda nađem neki angažman koji mi odgovara. Iskreno nikad nisam ni mislila da ću se u tridesetima baviti manekenstvom - priznala je Slobodnoj Jelena prije nekoliko mjeseci.  

image

Jelena Urukalo s partnerom Kristianom Pahljinom

Josip čekada/

Tog je puta Jelena ekskluzivno progovorila i o svojoj trudnoći. Nakon devetogodišnjeg braka i kćeri Ilone, Jelena sa partnerom Kristianom Pahljinom, ponovno očekuje djevojčicu. - Rastala sam se prije nekoliko godina. Iz tog braka imam kćer Ilonu i u dobrim sam odnosima  s bivšim suprugom. Mislila sam da se se neću više upuštati u nikakve, da se tako izrazim, trudnoće i ozbiljne veze. To vjerojatno svatko misli nakon rastave. Ali nakon što upoznaš osobu koja je toga vrijedna zaboraviš sve što si rekao – rekla je tom prilikom Slobodnoj.  

Neki se sjećaju i da je manekenka ljubila našeg poznatog repera, Marina Ivanovića Stoku, a njihova je veza bila obilježena teškim trenucima zbog njegove ovisnosti. Unatoč prekidu, Jelena i Stoka ostali su u korektnim odnosima, a Jelena ni jednom nije propustila pružiti podršku svom bivšem problematičnom partneru.  

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:04