StoryEditorOCM
ShowbizDošla je i policija

Ivana Knoll: Napala me ispred kafića zbog dečka. Rekla je da će me ubiti... Kako možete biti toliko zle i ljubomorne?

Piše SCENA SD
1. rujna 2023. - 11:26

Ivana Knoll, naša najvatrenija navijačica, požalila se na neugodnu situaciju koja joj se dogodila u jednom restoranu. Naime, Ivanu je napala druga žena.

‘Napala me nepoznata žena dok sam pila čaj sa svojim prijateljima. Mislila sam da mi ovdje ne treba osiguranje. Napala me jer me njezin dečko pogledao kada sam ušla u kafić.

Čekala me tri sata ispred kafića, a onda me napala. Nisam je niti primijetila u kafiću. Na sreću, moji prijatelji su je zaustavili i maknuli je od mene. Nisu je mogli držati. Govorila je da će me ubiti. Ubrzo je došla policija i privela ju. Drage žene, želim vas pitati što vam se događa?

Kako možete biti toliko zle i ljubomorne? Zašto ne možete razumjeti da postoji žena koja je ljepša, mlađa, zgodnija, pametnija, jača i uspješnija od drugih. Nisam sada u pitanju ja, niti vi i čim to shvatite i počnete postajati najbolja verzija sebe prestat ćete biti ljubomorne - nastavila je.

- Nemojte određivati vašu vrijednost prema muškarcu - oni su tu da vam budu podrška ili da vam prouzrokuju glavobolju - to ovisi o vašim izborima, ali sigurno ne određuju vašu vrijednost - zaključila je u objavi na svom Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 01:26