StoryEditorOCM
ShowbizČAROBNI STYLING

HRT-ova voditeljica pohvalila se haljinom, fanovi se ne mogu dogovoriti na koga podsjeća: ‘Ista Danijela! Ili možda...‘

Piše Stella Zavišić/JL
7. srpnja 2023. - 06:41

Vrhunski svjetski i domaći glazbenici na Trgu kralja Tomislava od 21. lipnja do 1. srpnja oduševili su Zagrepčane klasičnom glazbom na Zagreb Classicu. U tom posebnom glazbenom iskustvu za oko je javnosti zapela voditeljica HRT-a Antonia Ćosić svojom odjevnom kombinacijom.

Antonia je na Instagramu podijelila kakvu je haljinu nosila na jednoj od večeri u kojima je bila voditeljica na pozornici ovog događaja. Radi se o crnoj haljini s ovratnikom koja otkriva ramena i ima crnu kapuljaču. Pratitelji na Instagramu nisu mogli odoljeti usporedbama.

„A tek će da svane”, glasio je komentar aludirajući na pjesmu Danijele Martinović „Neka mi ne svane” s kojom je Danijela 1998. predstavljala Hrvatsku na Euroviziji. Na svom eurovizijskom nastupu s „Neka mi ne svane” Danijela je nosila crnu kapuljaču sličnu Antonijinoj.

@antoniacosicc Odgovori @ninaskocak  Hvala na komplimentima, ali OVO je najposebnija haljina ikad ? I hvala prijateljima što imaju najbolji humor ikad ??  Oni su rekli na koga ih podsjećam, a sad - da čujem tebe? Sve haljine u videu su @Schapé Design  #dayinmylife #tvhost #koncert #makeover #modnidizajner #modnidizajn #maleficent #danijelamartinović #eurosong ♬ Neka Mi Ne Svane - Danijela Martinović

„Ma što čarobni štapić, fali joj Snjeguljica”, glasio je komentar koji uspoređuje voditeljicu s likom iz bajke.

„Kako moćna fotka! Čak mi ovo baca na Maleficent”, usporedio je pratitelj Antoniju s Gospodaricom zla, zlom vilom.

Ovu situaciju voditeljica je komentirala u svom TikTok videu naglašavajući da je ona bila oduševljena haljinom i fotografijama.

„Na što tebe ova haljina podsjeća? Mene na Danijelu Martinović”, odala je voditeljica. Ipak, usporedbu s Maleficent voditeljica smatra „najjačim komentarom” i zahvaljuje na komplimentu jer „Angelina Jolie je čudo”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:34