StoryEditorOCM
ShowbizCharlize Theron

Hollywoodska glumica progovorila o starenju i zanijekala facelifting: ‘Volim što mi se lice mijenja i stari‘

Piše SCENA SD
20. kolovoza 2023. - 07:32

Glumica Charlize Theron (48) brani se od glasina da je imala facelifting. U intervjuu za časopis Allure naglasila je: "Lice mi se mijenja i volim što mi se lice mijenja i stari."

Međutim, mnogi ipak misle da je glumica napravila facelifting i pitaju se: "Što je učinila s licem?" Odgovorila je: "Samo starim! To ne znači da sam prošla lošu plastičnu operaciju. To je upravo ono što se događa."

image

Glumica Charlize Theron

Luca Carlino/Nurphoto Via Afp

Trostruka oscarovka kritizirala je dvostruke standarde između muškaraca i žena na temu starenja. "Uvijek sam imala problema s muškarcima koji stare poput dobrog vina i ženama koje stare poput rezanog cvijeća. Prezirem ovaj koncept i želim se boriti protiv njega." Ali ona također misli "da bi žene trebale stariti na način koji im odgovara". Općenito, treba postojati "malo više empatije za način na koji svi prolazimo kroz naše putovanje".

Međutim, zbog svojih godina više neće prihvaćati neke uloge, objasnila je glumica. "Nikad više neću snimiti film i reći: ‘Yeah, dobit ću 20 kg.‘ Nikad to više neću ponoviti jer ih ne možeš samo tako skinuti."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 17:53