StoryEditorOCM
ShowbizLjubav

Dok se Bruce Willis bori s bolešću, bivša mu supruga Demi Moore poziva obitelji oboljelih da ‘žive u sadašnjosti‘

Piše M. Bu.
3. veljače 2024. - 12:52

Bez obzira što je od njihovog razvoda prošla skoro četvrtina stoljeća, slavna holivudska glumica Demi Moore (61) i dalje dijeli svoj život s bivšim suprugom Bruceom Willisom (68).

Legenda akcijskih filmova se bori već treću godinu s frontotemporalnom demencijom, više ne može niti razgovarati, a bolest mu oduzima uspomene. Upravo zbog toga njegova bivša supruga veli kako utjehu pronalazi u tome što ostaje i živi u sadašnjosti, savjetujući isto i drugim obiteljima koje doživljavaju i proživljavaju slično iskustvo.

Zvijezda "Duha" je bila u braku s Willisom od 1987. do 2000., imaju kćeri Rumer, Scout LaRue i Tallulah, a postali su i djed i baka. Willis je nakon razvoda sreću našao u braku s manekenkom Emmom Heming Willis (45). Imaju kćeri Evelyn i Mabel. Kao što su bivši supružnici ostali bliski, tako su i njihove obitelji ostale zajedno, pogotovo sada, u bolesti.

image
Gordon Company/Silver Pictures/Collection Christophel Via Afp

U ožujku 2022. Moore je pomogao objaviti vijest da je Willisu dijagnosticirana afazija i da će se povući s pozornice i zaustaviti svoju glumačku karijeru, piše LA Times.

image
Angela Weiss/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 09:30