StoryEditorOCM
ShowbizZALJUBLJEN

David Beckham predstavljen je kralju Charlesu, a zatim mu je uručio i poklon: staklenku domaćeg meda

Piše SCENA SD
20. svibnja 2023. - 13:54

Kralj Charles dobio je staklenku domaćeg meda od Davida Beckhama za vrijeme ceremonije dodjele nagrada kojom se slavi britanska moda. Bivši nogometaš navodno se  zaljubio u pčelarstvo tijekom pandemija kada je i izgradio košnice u vrijednosti  500 funti u vrtu svog doma u Cotswoldsu.

Charles je posjetio umjetničku galeriju 180 Studios u Strandu kako bi uručio nagradu kraljice Elizabete II. za britanski dizajn. Ovogodišnju nagradu dobio je dizajner iz Sierra Leonea Foday Dumbuya, osnivač i kreativni direktor modne kuće Labrum London.

Kao predsjednik British Fashion Councila, David je kralju pokazao predmete iz inicijative New Gen organizacije, koja podržava talente u nastajanju.

image

Kralj Charles III. i David Beckham

Jonathan Brady/Afp

Uoči susreta s kraljem Charlesom, David je rekao: "Bit će mi zadovoljstvo danas upoznati našeg kralja. Uvijek sam bio veliki rojalist i odgojen sam da volim kraljevsku obitelj."

"Moda je potajno dio mog života dugi niz godina - čak i kad sam bio mali uvijek sam se volio oblačiti u stvari koje su bile različite i raditi različite frizure kakve ste vidjeli tijekom godina."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 05:00