StoryEditorOCM
ShowbizNije preživjela

Brazilska zvijezda umrla je u 19. godini, prije nekoliko dana joj je presađena jetra, oglasio se njezin očajni otac

Piše MOZAIK SD
11. prosinca 2023. - 19:23

Brazilska Instagram zvijezda Maria Sofia Vitor umrla je u dobi od 19 dana nakon transplantacije jetre, objavio je njezin otac. Ova je tinejdžerica 7. prosinca morala na hitnu operaciju, a njezina je obitelj neposredno prije toga objavila da traži donora, piše zena.blic.rs.

"Moja najstarija kći Sofia ima ozbiljan zdravstveni problem zbog čega je od jutros na listi čekanja za transplantaciju jetre. Zamolio bih vas da molite za moju kćer i za sve one koji je vole", rekao je Vitor Valim u to vrijeme.

Vijest je rastužila brojne obožavatelje Instagram zvijezde Marije Sofije Vitor.

"S najvećom boli i tugom obavještavam sve da je moja voljena kći Sofia preminula. Nažalost, njezino tijelo nije izdržalo", rekao je očajni otac koji je ranije javno progovorio o njezinoj borbi:

“Nakon zakonske procedure i nakon što je ušla u red za transplantaciju jetre, Sofia je zbog hitnosti svog slučaja uspjela pronaći donora.

Jutros je pronađen kompatibilni donor i operacija je uspješno izvedena. No, ona će i dalje biti na promatranju sljedećih 48 sati kako bi se vidjelo hoće li njezino tijelo prihvatiti novi organ.

Željela bih zahvaliti obitelji donatora na suosjećanju i pomoći mojoj kćeri da dobije novi život.

Bog ih blagoslovio. Molimo vas da nastavite s molitvama i pozitivnom energijom u ovoj novoj fazi Sofijine borbe."

Vitor Vadim je gradonačelnik brazilske općine Caucaia, njegova kći Sofia Maria prije manje od mjesec dana bila je na koncertu Taylor Swift u Sao Paulu. Nije otkrio kakve su komplikacije uslijedile nakon operacije koja je završila smrtnim ishodom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 02:49