StoryEditorOCM
ShowbizSLAVNA KUMICA

Bila je seks ikona 90-ih, nitko nije znao gdje je nestala; Danas prodaje puricu s mlincima i grahom na tržnici

Piše MOZAIK SD
27. listopada 2023. - 10:22

Atraktivna pjevačica Višnja Vranešić, umjetničkog imena Dolores, devedesetih je bila jedna od najpopularnijih pjevačica zabavne glazbe, a uz Duška Lokina otpjevala je svoja dva najveća hita Dobro jutro Dalmacijo i Dalmatinca sreća prati. Iako je s glazbene scene izbivala gotovo dvadeset godina, njeni spotovi imaju milijunske preglede na YouTubeu, a isto sigurno očekuje i najnoviji La Llorona.

Nakon što je devedesetih godina objavila 6 albuma, Dolores se vratila na glazbenu scenu s novim projektom pod imenom Historia. Kako je 1994. godine s objavom albuma Pjesme moje duše, gdje su obrađene neke od najljepših meksičkih melodija, obećala svojoj publici da će se priča s tradicionalnim pjesmama nastaviti, sada već dolazi vrijeme da svoje obećanje ispuni.

Nakon svog glazbenog vrhunca, Dolores se u potpunosti povukla iz javnosti, i nitko nije sa sigurnošću mogao reći gdje je nestala, no sad je i to pitanje, konačno razjašnjeno.

Pjevačica sa sinom vodi ugostiteljski biznis, pa su je fotoreporteri Večernjeg lista uhvatili  s pregačom i "kaciolom". Fatalna pjevačica ima štand Vinkl gdje prodaje kuhani grad i puricu s mlincima na zagrebačkom dolcu u sklopu PLACe marketa. Radi se o događanju koje se održava jednom tjedno na zagrebačkom Dolcu i splitskom Pazaru i to petkom, ukoliko je vrijeme lijepo, prenosi Večernji list.

Projekt želi vratiti život u stare tržnice, na kojima se prije, osim kupnje povrća, voća i mesa, odvijao društveni život. Zbog toga je moguće vidjeti i brojne poznate chefove.

Dolores je priznala da se bavi još jednim poslom, investira u nove tehnologije i tržišta budućnosti. I za sebe kaže da je prava rudarka. "Propustila sam ulaganja u bitcoin u doba kad su mi to savjetovali, dočekala sam nešto novo i osim što ulažem, rudarim na svim projektima na kojima to mogu" otkrila je ranije Dolores za Večernji list.

A kako Dolores danas izgleda, i stoji li joj uloga "kumice", možete vidjeti OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 20:47