StoryEditorOCM
ShowbizNIKAD DOVOLJNO

Bila je apsolutni seks simbol 90-ih, ali se nije znala nositi s godinama: svaki put šokira izgledom, fanovi joj ne mogu oprostiti što je učinila od sebe...

Piše M.K.
23. studenog 2019. - 17:35

U devedesetima je istinski pojam ljepote i seksipila.

Danas na 49-godišnjoj glumici irskog podrijetla (zelene oči i crvena kosa, ali i temperament bili su živi svjedok gena) - koja se proslavila kao prirodno prekrasna i bistra Donna u kultnoj seriji Twin Peaks - nema gotovo ništa.

Svaki put kad je fotoreporteri snime na nekom događaju, javnost ostane šokirana njezinim izgledom, uništenim ovisnošću o plastičnim operacijama, koje je čine sve nakaradnijom.

Premda je još u 40-ima, glumica nakon tolike količine botoksa ubrizganog u lice izgleda barem 15 godina starije.

Fanovi joj ne mogu oprostiti što je na njezinom licu više ne mogu prepoznati, ali Lara se očito nije znala nositi s prvim pojavama bora, nije bila zadovoljna prosječnom debljinom usnica i usprkos svemu nadprosječnom karizmom, koju je potpuno izgubila.

Svi ti estetski zahvati kojima se podvrgla očito je nisu učinili sretnijom, ni zadovoljnijom osobom, često izgleda neuredno i podbuhlo, dok s cigaretom u rukama šeta ulicama.

Prošle godine snimljena je kako usred dana ispija viski iz boce dok sjedi u autu.

Filmovi "Ljudi u crnom" i "Sreća" nisu joj donijeli planetarnu slavu kao serija, ali u njima je odigrala zapažene i hvaljene role. U medijima se istovremeno puno više pisalo o njenom ljubavnom životu i estetskim zahvatima.

Lara je tijekom snimanja "Twin Peaksa" doživjela strasnu vezu s glumcem Kyleom MacLachlanom, zbog koje je mijenjan i scenarij, ali njena veza koja je neumorno punila novinske stupce i svima bila silno intrigantna, bila je ona s prekaljenim hollywoodskim zavodnikom Jackom Nicholsonom.

Nicholson je, pisali su mediji, bio očaran i opsjednut Larom, smatrao ju je naprivlačnijom ženom na svijetu.

Upravo nakon njihovog razlaza, glumica kao da se "raspala", a odlasci u klinike za estetske zahvate postali su pošast. 

Zbog natečenih usana mediji su joj se izrugivali kako liči na ribu. Plastični kirurg Paul S. Nasif, koji se proslavio showom "Botched", komentirao je rekao kako je Boyle operirala nos, povećala usnice, ubrizgavala botoks, stavila filere u obraza te podizala obrve i napravila facelifting. 

Lara Flynn Boyle posljednjih se godina uglavnom povukla iz javnosti, rijetko snima i daje intervjue. Prije dvije godine je za magazin The Hollywood Reporter komentirala seksualno zlostavljanje u Hollywoodu.

"To se stalno događa, dogodilo se i meni. Gledala sam to ovako: Želim li peći burgere ili želim trpjeti nekog tko se nije primjereno ponašao prema? Izabrala sam drugo". 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. listopad 2023 17:51