StoryEditorOCM
Showbizprebrz na jeziku

Ashton Kutcher ovih dana samo upada u probleme: nakon podrške silovatelju, razljutio je fanove i izjavom iz prošlosti

Piše mozaik sd
12. rujna 2023. - 23:32

U posljednje vrijeme glumac Ashton Kutcher više puta se zamjerio svojim obožavateljima.

Naime, prije nekoliko dana on i njegova supruga Mila Kunis objavili su snimak isprike kojom se svima ispričavaju zbog podrške prijatelju koji se na sudu našao zbog počinjenih silovanja, a danas se na internetu pojavio stari video u kojoj je Kutcher izrekao nekoliko vrlo uvredljivih riječi na račun svojih kolegica, prenosi klix.ba.

Mnogi znaju da je ovaj glumac svojevremeno imao vlastitu emisiju u kojoj je komentirao i različite društvene događaje. U epizodi njegove emisije "Punk‘d" koja je snimljena prije čak dvadeset godina Kutcher je izrekao neprimjeren komentar o kolegici Hilary Duff i blizankama Olsen.

"I ona je jedna od djevojaka koju svi čekamo da napuni 18 godina. Uz blizanke Olsen", rekao je 2003. godine dok je Duff imala samo 15, a Mary-Kate i Ashley 17 godina.

Kutcher se ovih dana suočava s velikom količinu negativnih reakcija zbog tog komentara koji su mnogi ocijenili "odvratnim" i "jezivim".

Taj je video postao sada viralan zbog problematičnog prijateljstva Mile Kunis i Kutchera s Dannyjem Mastersonom. U tom je intervjuu Mila Kunis otkrila da se Masterson kladio s Kutcherom da je "francuski poljubi" kad je imala samo 14 godina, što se iz današnje perspektive smatra "crvenom zastavom" na ponašanje Mastersona koji je optužen zbog silovanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 21:33