StoryEditorOCM
ShowbizŠTO URADITI

Angelina Jolie zapošljava svoju djecu na projektima, Brad Pitt bijesan zbog kćeri: ‘To je manipulacija!‘

Piše Đenada Kučković/Jutarnji list
13. listopada 2023. - 16:49
Angelina Jolie i sin Pax na snimanju filma ”Maria” u Parizu ovoga tjednaAgence/Bestimage/Profimedia/Agence/bestimage/profimedia

Angelina Jolie ovih dana snima svoj novi film Maria, u kojem portretira legendarnu opernu pjevačicu Mariu Callas, divu koja je, osim po svom glasu, bila poznata po nesretnoj ljubavi s grčkim bogatašem Aristotelom Onassisom. Angelinina pretvorba u Callas je apsolutno sjajna, šminkeri i kostimografi obavljaju vrhunski posao, a snimanje na raznim lokacijama u Parizu privlači golemu pozornost, piše Jutarnji list.

image

Angelina Jolie na snimanju filma "Maria" u Parizu ovoga tjedna

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/bestimage/profimedia

Fotografije sa seta privukle su i pozornost njezina bivšeg supruga Brada Pitta. Naime, glumica ima poznate osobne asistente - kamere su je snimile odjevenu potpuno u crno, s golemim naočalama debelih stakala na licu, pod suncobranom koji drži njezin (i Bradov) najstariji sin 22-godišnji Maddox Jolie-Pitt.

image

Angelina Jolie i sin Pax na snimanju filma "Maria" u Parizu ovoga tjedna

Nassou.fr/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Nassou.fr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Madoxx očito ima aktivnu ulogu u ekipi filma i nitko ne zamjera mami što želi svojem sinu otvoriti vrata u industriji oko koje se vrti cijeli njegov život, otkako ga je glumica posvojila. Po tome Angelina nije nimalo posebna. Ona je na set u Parizu dovela i 19-godišnjeg Paxa. Sinovi su s njom već radili na snimanju filma "Without Blood" koji je trenutno u post-produkciji.

- Mi odlično surađujemo. Uvijek kada je filmska ekipa vrhunska, onda vam se čini kao da radite s obitelji. Dakle, i ovdje je to bilo tako - rekla je Jolie za magazin People kada su je pitali o zapošljavanju sinova.

image

Angelina Jolie i sin Pax na snimanju filma "Maria" u Parizu ovoga tjedna

Agence/Bestimage/Profimedia/Agence/bestimage/profimedia

Iako se i Maddox i Pax dobro zabavljaju radeći s majkom, američki mediji pišu kako Brad Pitt podozrivo gleda na ove angažmane. Njegovo neslaganje nije novost u problematičnom odnosu bivših supružnika. No u kolovozu se glumac naljutio kada je shvatio da je Angelina zaposlila njihovu najmlađu kćer Vivienne (15) kao pomoćnicu producentice u njezinoj produkciji off-Broadwayske predstave "The Outsiders".

Govoreći za E! News, Angelina je tada rekla da je osjetila silnu potrebu da kćeri da mjesto u tom projektu nakon što je shvatila koliko Vivienne zanima teatar.

- Viv me podsjeća na moju majku.Ona nikad ne želi biti u središtu pozornosti, ali zna kako biti podrška drugima u njihovoj kreativnosti, rekla je Jolie. - Promišljena je i vrlo ozbiljna kada je kazalište u pitanju i vrijedno radi da bi što bolje naučila kako stvari funkcioniraju i kako najbolje može doprinijeti.

Sve te lijepe riječi i ciljeve, Brad Pitt, navodno, gleda zabrinuto. Štoviše, on smatra da je glavni Angelinin motiv za angažiranje njihove djece da njemu što više napakosti.

- Smatra da je ovo još jedan način da uzdrma vezu njega i kćeri - komentirao je Viviennin angažman jedan insajder za magazin Life & Style - Nije tajna da je Angie uvijek radila sve da djecu privuče u "mamin tim". Ona je prava manipulatorica kada se radi o tome čiju će stranu djeca zauzeti.

Insajder je rekao i kako je Bradu drago da mu kći strastveno voli kazalište, no zabrinut je da će majka i to iskoristiti da je udalji od njega.

image

Angelina Jolie jučer u Parizu

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/bestimage/profimedia

Par je razveden već godinama, a bolni udarci koje su jedno drugom zadavali u borbi oko podjele imovine i zajedničkih projekata, bitno su manji problem od neumorne bitke za skrbništvo nad djecom od kojih su maloljetni još samo Siloh Jolie-Pitt (17) i 15-godišnji blizanci Vivienne i Knox Leon.

image

Angelina Jolie jučer u Parizu

Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/Bestimage/Profimedia/Tiziano Da Silva - Pierre Perusseau/bestimage/profimedia

Poznato je da još od 2016. godine, kada je krenula priča o razvodu (i Pittovu nasilnom ponašanju) Madoxx i Pax ne razgovaraju s ocem. No, s ostalom djecom glumac je, prema napisima iz različitih medija, u dobrim odnosima i viđa se s njima kad god može, piše Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 22:12