StoryEditorOCM
ShowbizODLUČNA JE

Angelina Jolie upozorila djevojku Brada Pitta Ines de Ramon da se drži podalje od njihove djece

Piše SCENA SD
2. ožujka 2024. - 09:02

Velika je ljubav između Brada Pitta (59) i Ines de Ramon (30). Američki glumac čak želi svoju djevojku upoznati sa svojom djecom, ali čini se da njegova bivša supruga Angelina Jolie (48) to sada zaustavlja. "Želi da se Ines kloni njihove djece."

"Angelina vrši veliku kontrolu nad Bradom", kaže izvor za ‘In Touch‘. "Ines želi upoznati djecu, ali shvaća da Brad mora učiniti sve što može da vidi vlastitu djecu bez Angeline."

image

Brad Pitt

Rudy Carezzevoli/Getty Images Via Afp

Prema izvoru, glumica je upozorila svog bivšeg da drži Ines podalje od njihovo šestero djece. "20 minuta prije dolaska njegove djece, Ines napušta kuću kako bi djeca mogla provoditi vrijeme s ocem", rekao je izvor. U studenom 2022. glumac je počeo izlaziti s Ines. Prema pouzdanom izvoru, par je posljednjih mjeseci postao nerazdvojan.

Pitt i Jolie upoznali su se na snimanju filma ‘Gospodin i gospođa Smith‘ 2005. godine, a vjenčali su se u kolovozu 2014. Međutim, dvije godine kasnije prekinuli su. Njihova djeca ostala su s Angelinom zbog izvješća o svađi između najstarijeg sina Maddoxa i Brada. Kao rezultat te svađe, FBI je tada pokrenuo istragu zbog optužbi za zlostavljanje djece. Jolie je vlastima rekla da se Pitt ponašao "kao čudovište", ali glumac je na kraju oslobođen svih optužbi. Jolie je 2021. rekla za Vogue da je prekinula vezu s Pittom za dobrobit svoje obitelji.

Kada je razvod para finaliziran 2019. godine, glumica je dobila puno skrbništvo nad njihovom djecom. Međutim, dvije godine kasnije, sudac je odlučio da će Pitt dobiti polovicu skrbništva. Kada se ubrzo nakon toga saznalo da je dotični sudac usko povezan s Pittovim odvjetnicima, ta je odluka poništena. Od tada Pittu je dopušteno samo ‘posjećivati‘ djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 19:19