StoryEditorOCM

Traju pregovori, a Plenković objavljuje na TikToku. Svoj video završio je zanimljivim pozdravom, znate li što znači?

Piše vijesti sd
23. travnja 2024. - 16:56

Predsjednik HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković još jednom je pokušao biti ležeran na društvenoj mreži TikTok, u plavoj majici kratkih rukava, sa smješkom na licu, zahvalio je onima koji su HDZ doveli u poziciju relativnog pobjednika parlamentarnih izbora.
Videu je priložio i tekst: 

"Ovim putem želim se zahvaliti svima na povjerenju koje ste nam dali na izborima 17. travnja. Hrvatska demokratska zajednica, zajedno s partnerima, osvojila je 61 mandat i pobijedila treći put zaredom na parlamentarnim izborima.

Hvala svim našim sugrađanima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo te pokazali da vjeruju u uspješnu i snažnu Hrvatsku koja je spremna na sve izazove."

U videu poručuje, a nakon što se navodno javio nekom na mobitel, da će javljati i na toj platformi kako teku pregovori, kao da sastavlja momčad za mali nogomet, te poručuje da se "vidimo kad sastavimo našu treću vladu".

@plenkovic_andrej Ovim putem želim se zahvaliti svima na povjerenju koje ste nam dali na izborima 17. travnja. Hrvatska demokratska zajednica, zajedno s partnerima, osvojila je 61 mandat i pobijedila treći put zaredom na parlamentarnim izborima.  Hvala svim našim sugrađanima koji su iskoristili svoje demokratsko pravo te pokazali da vjeruju u uspješnu i snažnu Hrvatsku koja je spremna na sve izazove.  #ZaSveIzazove #vladaRH #andrejplenkovic #izbori2024 #pobjeda #hrvatska ♬ original sound - Andrej Plenković

Prvi komentar ispod te objave poručuje: "Na silu, na silu." U nepunih sat vremena dobio je 65 lajkova. Naravno, ispod su i komentari puni srdašaca i "pljesaka", brojne čestitke, ali i neki koje nije pristojno prenositi, a jedan od "nježnijih" pogađa u bit: "On tu nekaj lap..., a 80% djece na tiktoku ne razme."

Ali ne može se reći da se ne trudi, odnosno da nema savjetnike za ovu društvenu mrežu. Svoj video završio je pozdravom: "GG!" (Good game.) Klinci sigurno to razumiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 17:40