StoryEditorOCM

Miro Bulj na Pjaci žestoko ošinuo po HDZ-ovu ‘žetončiću‘ koji je taman prolazio trgom, pogledajte show koji je nastao

Piše Iva Ivanac
11. travnja 2024. - 11:57

- Bit ćemo garancija za obračun s korupcijom. Nula afera je otkrio SDP, nula Možemo, nula Domovinski pokret.

Mi ne pričamo o borbi protiv korupcije, mi to provodimo - kazao je danas Nikola Grmoja, Mostov kandidat za premijera na predstojećim parlamentarnim izborima.

Grmoja je uz Mira Bulja, nositelja stranačke liste u 9. izbornoj jedinici, te ostale članove Mosta, održao konferenciju za medije u Zadru. 

- Trenutna politička situacija je takva da dva politička brda, Plenković i Milanović, dogovorno zazivaju sukobe kako bi homogenizirali biračko tijelo pod "rijeke pravde iz nečistih potoka" i "HDZ koji je zarobio sve institucije u Hrvatskoj", samo kako se ne bi čuo glas onih koji daju rješenja.

Skoro sam tri godine gradonačelnik i uveo sam ne samo besplatan vrtić i smanjenje poreza nego svim studentima u Sinju stipendije, a mi smo puno siromašnija sredina od Zagreba i Zadra koji o tome samo pričaju - kazao je Bulj dodajući kako je Most brana onima koji su obezvrijedili hrvatsku granicu. 

- Obezvrijedili su sve što su mogli obezvrijediti, oduzeli su nam slobode u koroni kada su mjerama pljačkali Hrvatsku sa svojim žetončićima koji sad prolaze trgovima i kokoše se. Pogledajte žetončića koji je držao tu Vladu i kriminalnu hobotnicu - kazao je Bulj upirući prstom u Hrvoja Zekanovića (HDS), te ujedno HDZ-ova koalicijskog partnera na državnoj razini i u Gradu Šibeniku, koji se točno u tom trenutku zatekao na Narodnom trgu. 

Zekanovića Buljeve riječi nisu previše omele pa je nastavio hodati prema kafiću kako bi popio kavu. 

Za vrijeme konferencije brojni građani prilazili su kako bi se rukovali s Grmojom, a starija gospođa usput mu je dobacila kako je "izuzetno zgodan".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 06:26