StoryEditorOCM
ŽivotRoberta Correa

Zvijezda društvenih mreža i majka dvoje djece umrla je nakon operacije uklanjanja sala u neovlaštenoj klinici

Piše MOZAIK SD
18. listopada 2023. - 21:56

Zvijezda društvenih mreža, medija i majka dvoje djece, tragično je umrla nakon napadaja u sumnjivoj kozmetičkoj klinici.

Roberta Correa (44) rezervirala je tretman uklanjanja sala u Cosmópolisu u Brazilu, ali se počela osjećati loše ubrzo nakon što je primila anesteziju.

Endolaserski postupak bio je namijenjen uklanjanju masnoće i smanjenju opuštenosti korištenjem laserske energije za zagrijavanje područja.

Obično je postupak minimalno invazivan i ima brz oporavak - ali Roberta je doživjela napadaj nedugo nakon početka liječenja.

Zvijezda društvenih mreža hitno je prevezena u bolnicu iz klinike prije nego što je postupak mogao biti dovršen i nije joj bilo spasa.

Vlasti su sada rekle da neimenovana klinika koju je Roberta posjetila nije ovlaštena za provođenje dotičnog postupka.

Lokalni zdravstveni dužnosnici zatvorili su ustanovu nakon njezine smrti 13. listopada, dok čekaju rezultate autopsije.

image
Screenshot

Robertina sestrična Paola Eliza Lück de Paula tvrdila je da je postupak prošao unatoč tome što se Roberta žalila na nelagodu.

Paola je lokalnim medijima rekla: ‘Počela je osjećati jezu, a koliko znamo, rekli su da je to normalno. Procedura je započela, a nedugo nakon toga, vjerojatno u bolovima ili grčevima, zamolila ih je da prestanu."

Roberta iza sebe ostavlja dva sina, Lucasa i Viníciusa, te svog supruga Anastácia.

Roberta je pokopana 16. listopada, a policija sada istražuje njezinu smrt kao moguće ubojstvo, piše The Sun.

Njezina ožalošćena sestrična je dodala: ‘Nema načina da objasnim kako se osjećamo. Jako je tužno znati da je život izgubljen zbog tako trivijalne, glupe situacije. Nažalost, izgubili smo život. Fantastična osoba s mnogo projekata i snova.‘

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:28