StoryEditorOCM
ŽivotTEŠKA ODLUKA

‘Već duže pokušavamo dobiti dijete, a on mi je rekao da je upoznao drugu. Poslije tri dana sam doznala da sam trudna...‘

Piše mozaik sd
1. travnja 2024. - 12:24

32-godišnja Slovenka na forumu je podijelila svoju priču o dugogodišnjoj vezi, prevari i trudnoći te pitala ljude za savjet.

-Dečko i ja smo zajedno godinama. Nikada nismo imali problem koji bi doveo do prekida. Bilo je svađa, ali smo stvari brzo riješili. Na djetetu smo radili posljednjih godinu dana.

Sada mi se povjerio da je upoznao ženu. Tri dana nakon toga saznala sam da sam trudna. Ne znam što da radim. Odlučna sam u tome da imam dijete. Dobro sam situirana, imam solidan posao. Nisam više u cvijetu mladosti, ali ne znam što da radim. Što će reći moji ukućani i poznanici”, napisala je na forumu 32-godišnja Slovenka, a prenosi cosmopolitan.metropolitan.si.

image
/Shutterstock

Ista se žena kasnije javila i napisala: “Još ne znam što da radim. Jako se brinem. Nemam punu podršku svoje obitelji. Ne znam mogu li prijeći preko ovoga. Kaže da želi da zadržimo bebu i da on bude dobar otac. To je jako dvosmisleno. Sada želi ostati sa mnom, ali u isto vrijeme ne želi prekinuti kontakt s njom. Uopće ne razumijem.  Željela sam dijete. I još uvijek ga želim. Ali, kao što sam spomenula, dolazim iz vrlo konzervativne obitelji. Zato razmišljam da im ništa ne kažem, napisala je na forum. Onda se dogodio totalni preokret.

image
/Shutterstock

-Razgovarala sam s majkom i ona me podržava. Ali moj me partner sad uvjerava da imam izbora, misli na pobačaj. Tako sam razočarana. S kim sam bila sve ove godine, napisala je Slovenka koja je dobila podršku mnogih. Neko se vrijeme nije javljala a onda je sve koji su pratili njenu ispovijest razveselila novostima.

– Napokon se iselio od mene. Bio je pod mojim krovom dobrih mjesec dana. Sve dok nije uspio iznajmiti stan. Onda mi je pisao i nakon što je otišao. Prestala sam mu odgovarati. To je bilo to. Zadržala sam bebu. Čekam drugi pregled, javila se je 32- godišnja Slovenka na portalu cosmopolitan.metropolitan.si.

 

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:32