StoryEditorOCM
Životsnašao se

Ovaj čovjek teški je hit na društvenim mrežama, nisu ga pustili u kratkim hlačama na mirovinsko, vratio se u haljini

Piše MOZAIK SD
11. srpnja 2023. - 19:46

Domišljati Mostarac u kratkom je vremenu postao pravi hit a kako i ne bi. Svojim je potezom oduševio korisnike društvenih mreža i lokalne medije zaobišavši pravila o odijevanju u službenim prostorijama.

Umirovljenik je, kako prenosi Hercegovina.info, htio ući u tamošnju službu za mirovinsko i invalidsko osiguranje, no portir ga nije htio pustiti unutra jer nije bio primjereno odjeven.

Nosio je, naime, kratke hlače, što je prema pravilima nedozvoljeno. Umjesto da odustane od pothvata i vrati se kući, Mostarac je otišao u prvu trgovinu i kupio ljetnu haljinu koja mu je padala do koljena.

image
Screenshot Facebook

Vratio se zatim do ureda, a kako sad više nije bilo riječ o kršenju pravilnika o odijevanju, portir nije imao druge opcije nego pustiti ga da ode do šaltera i obavi što je trebao s djelatnicima.

Fotografiju u ljetnoj haljini objavio je i muškarac, s komentarom “Gradani MOSTARA ili HNK ako trebate u zgradu PIO morate biti ovako obučeni a obuveni u cipele ili opanke zvane kalose”, napisao je. Fotografija je postala viralna i masovno se dijeli društvenim mrežama.

Svaka čast!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 06:23