StoryEditorOCM
ŽivotEL CHAPOVA SUPRUGA

Najopasnija žena na svijetu iz zatvora otišla ravno u noćni provod: dočekali je pjesmom, procurio i video

Piše D.J./JL
18. rujna 2023. - 13:11

Kako izgleda život nakon zatvora? Pa, ako se pita suprugu ozloglašenog šefa meksičkog kartela Sinaloa, Joaquina ‘El Chapa‘ Guzmana, ispunjen je dobrim provodom u noćnim klubovima Los Angelesa. Emma Coronel Aispuro (33) prije nekoliko je dana prijevremeno puštena iz pritvora zbog optužbi za trgovinu drogom, a sada je viđena na zabavi njezine odvjetnice Mariel Colon Miro, potvrdio je TMZ.

Uživajući u privatnom VIP dijelu noćnog kluba i okružena velikim osiguranjem, bivša kraljica ljepote viđena je kako ispija pića i nadoknađuje izgubljeno vrijeme sa svojim prijateljima, piše Jutarnji list.

"Čim izađem, idem ravno u Farallon", objavio je klub na društvenim mrežama uz fotografiju Coronel Aispuro s crvenog tepiha.

Tamošnji mediji izvijestili su da je većinu večeri provela sama, a čini se da se sasvim dobro prilagođava životu izvan rešetaka. 29-godišnja Miro, koja je također i pjevačica pod umjetničkim imenom La Abogada (odvjetnica na španjolskom), izvela je pjesmu za svoju klijenticu tijekom noćne zabave.

Podsjetimo, Coronel Aispuro puštena je na slobodu u srijedu ujutro nakon što je provela dvije godine u pritvoru.

U studenom 2021. osuđena je na tri godine saveznog zatvora nakon što je priznala krivnju za trgovinu drogom i optužbe za pranje novca u sklopu kartela Sinaloa njezina supruga. U početku je bila smještena u saveznom zatvoru u Teksasu, ali je premještena u nepoznatu prijelaznu ustanovu u Kaliforniji.

Coronel Aispuro također je naređeno da mora platiti gotovo 1,5 milijuna dolara novčane kazne, uz zatvorsku kaznu. Iako je sada otpuštena, sljedeće četiri godine provest će pod nadzorom.

Guzmán, njezin suprug i šef kartela Sinaloa, osuđen je 2019. za sudjelovanje u kontinuiranom kriminalnom pothvatu i druge točke optužnice za distribuciju tona kokaina u SAD-u.

Pobjegao je iz meksičkih zatvora 2001. i 2015., prije nego što je ponovno uhićen 2016. i izručen New Yorku kako bi mu se sudilo. Trenutno služi doživotnu kaznu u zatvoru ADX Florence Supermax u Coloradu piše Jutarnji list.

U petak je Guzmánov sin Ovidio Guzmán López izručen iz Meksika u SAD te se suočava s nizom optužbi za trgovinu drogom i pranje novca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 17:43