StoryEditorOCM
Životpotresno

Milenina priča o mladiću u bolnici rasplakala je mnoge: ‘Grcao je! Čulo se od 3. kata do suterena.‘ Jedno ju je slomilo

Piše MOZAIK SD
5. ožujka 2024. - 20:52

Milena, Srpkinja koja radi u bolnici, rasplakala je internet kada je nedavno podijelila priču o nepoznatom muškarcu koji je na stubištu klinike plakao dugo bez prestanka. Iako ga nije vidjela, već samo čula, zbog rečenice koju je mladić jecajući izgovorio, sama situacija joj ne izlazi iz glave.

Milena je na svom profilu na X-u objasnila da, radeći u bolnici, viđa i sluša vrlo teške situacije. Međutim, ova situacija ju je posebno potresla. Upravo zbog toga, poželjela je podijeliti je s drugima i "podsjetiti i sebe i ostale što je zapravo važno u životu".

Evo što je napisala.

"Znate da radim u bolnici. Uvijek idem stepenicama kada krenem kući, nikada liftom. Na trećem katu smo i iznad nas su neke druge klinike. Izađem danas na te stepenice i čujem plač, grcanje! Nekako razaznam da plače muškarac, shvatim i da je mlad. Kaže kroz plač, sam sebi: ‘I, šta sada ja da radim?!‘. Izgubio je nekog svog i to upravo saznao. Netko je pored njega, tješi ga.

Silazim niz te stepenice, čini mi se pola sata, skoro nikoga nema, samo se od trećeg kata do suterena čuje plač muškarca. Svašta sam vidjela i dosta pamtim. Jako me je ovo danas potreslo. Zato, živote život! Ko uspije. To je vrhunska vještina. Brinite o sebi i svojima! Samo vrijeme ne može se vratiti i nadoknadi", napisala je ona.

Potreslo mnoge

Njena objava potresla je mnoge na ovoj društvenoj mreži. Jedni su priznali da su se našli u sličnim situacijama, drugi da su se čitajući njenu objavu rasplakali, a treći da im je njen savjet o životu došao u pravo vrijeme.

"Hvala što si ovo podijelila - jer trebamo se trgnuti i razmisliti o našim prioritetima", "Teške su tuđe suze na koje slučajno naletimo", "Svakodnevno sam u istoj situaciji. Nekad samo čujem nečiji jauk i plač, nekad vidim...tužno", "Kao student sam vidio na parkingu dječje bolnice roditelje koji zagrljeni plaču.

Naša klinika je odmah pored dječje. Tada sam rekao sam sebi da nikada ne bi mogao jednom roditelju kazati kako mu je dijete teško bolesno", "Prije 11 godina sam se zatekla u bolnici kad su na Hitnoj gurali kolica prekrivena plahtom, iza se žena savila te jecala. Nikad sebi nisam oprostila što nisam otišla do nje i zagrlila je", pisali su u komentarima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:05