StoryEditorOCM

Zubne krunice za vrhunsku estetiku i funkcionalnost vašeg osmijeha

Piše PROMO
22. ožujka 2024. - 16:31

Ako ste ikada razmišljali o ugrađivanju zubnih krunica ili mostova, ili pak imate potrebu za time, ovaj je članak stvoren upravo za vas.

Zubne krunice, ili zubne “navlake”, su vitalni element stomatološke prakse, pružajući ne samo estetsko poboljšanje osmijeha već i funkcionalnu podršku oštećenim ili slabim zubima. Materijali koji se koriste za izradu zubnih krunica su ključni u postizanju dugotrajnih i kvalitetnih rezultata. Među najpopularnijim materijalima su metal-keramika, cirkon-keramika i cirkon monolit.

Metal-keramika: Ova kombinacija metala i keramike pruža izdržljive krunice koje su pogodne za posteriorne zube. Metalna jezgra osigurava čvrstoću, dok se keramički sloj nanosi kako bi se postigla prirodna estetika, prilagođena boja i translucencija.

Cirkon-keramika: Cirkonij je materijal koji se sve više koristi u stomatologiji zbog svoje izvrsne čvrstoće, biokompatibilnosti i estetskih svojstava. Krunice od cirkon-keramike nude prirodan izgled, visoku otpornost na lom i dugotrajnost.

Cirkon monolit: Ova vrsta krunica izrađena je od čistog cirkonija, bez keramičkog sloja. Cirkon monolit pruža izvanrednu čvrstoću i estetiku te je idealan izbor za one koji traže minimalno invazivno rješenje.

Koje su prednosti zubnih krunica?

Prednosti zubnih krunica i mostova su mnogobrojne. Osim što poboljšavaju izgled osmijeha, zubne krunice također jačaju oštećene zube, pomažući u očuvanju prirodne strukture zuba. Osim toga, krunice i mostovi omogućuju normalno žvakanje i govorenje te sprečavaju daljnje propadanje zuba.

Kako do zubnih krunica i vrhunske stomatološke usluge u Splitu?

Za pacijente koji traže vrhunsku estetiku i funkcionalnost, Dentech Dental Centar u Splitu nudi personalizirane zubne krunice izrađene u njihovom vlastitom 3D dentalnom laboratoriju. Zahvaljujući naprednoj 3D tehnologiji, krunice se precizno oblikuju kako bi savršeno odgovarale anatomiji pacijentovih zuba i desni, osiguravajući optimalnu udobnost i trajnost. Također, Dentech klinika nudi 5 godina garancije za sve vrste zubnih krunica.

Uz to, Dentech Dental Centar nudi besplatne preglede i konzultacije kako bi pacijenti mogli dobiti sve potrebne informacije i planirati svoje stomatološko liječenje bez ikakvih obaveza. Posjetite ih na njihovoj adresi u Splitu na Poljičkoj cesti 26A ili kontaktirajte putem telefona na brojeve 021/488-699 ili 099/482-7567, ili putem e-pošte na adresu info@dentech.hr i doznajte kako možete otkriti ljepšu stranu osmijeha uz stručnost Dentech tima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 03:19