StoryEditor
PutovanjaHUMANITARNI SPEKTAKL

Lamborghiniji i Ferrariji su neodoljivi: na Stradunu je turiranje ljepotana izazvalo uzbuđenje, glamurozni OneLife Rally je krenuo usprkos koroni

Piše PSD
23. kolovoza 2020. - 14:16
 Tonči Plazibat/Hanza Media

Brojni zaljubljenici u atraktivne automobile došli su na svoje danas na dubrovačkom Stradunu, s kojeg su sudionici OneLife Rallyja, koji je okupio preko 55 jedinstvenih, luksuznih jurilica, krenuli u nastavak svoje avanture.

Priliku za fotografiranje na Stradunu odmah su iskoristili svi, i domaći i strani gosti, među kojima dakako i sudionici rallyja.

image

 
Tonči Plazibat/Hanza Media


Atraktivni modeli poput Lamborghinija, Ferrarija ili McLarena nisu nešto što se svaki dan viđa, pa je shvatljivo da je izazvalo puno uzbuđenja.

image

 
Tonči Plazibat/Hanza Media


Prvi humanitarni OneLife Rally organiziran je 2017. godine. Iako je ovaj put zbog koronavirusa sve drugačije, automobili su prošli ulicama Dubrovnika, odakle su nastavili za Šibenik, potom će za Opatiju, Bolognu, Naples, Syracusu do Malte, gdje bi trebali biti 29. kolovoza.

image
Dubrovnik, 23.08.2020.
OneLife Rally, prvi svoje vrste u jugoistocnoj Europi sa 55 luksuznih automobila danas je krenuo sa straduna iz Dubrovnika.
Foto: Tonci Plazibat/CROPIX
 
Tonči Plazibat/Hanza Media


Organizatori OneLife Rallyja prikupljaju novac, kojeg će donirati Dječjem domu Maslina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. siječanj 2021 05:44