StoryEditorOCM
Prostorijasnaga i performanse

Moć u tvojim rukama: Predstavljamo promociju nove Makita XGT 40V linije!

Piše pr
25. srpnja 2023. - 07:00

Posjetite 20 distributera iz Makitine mreže, isprobajte XGT alate i sami se uvjerite zašto su budućnost svijeta profesionalnih alata!

Jesi li ikada sanjao o alatu koji će ti pružiti nevjerojatnu snagu i performanse te omogućiti da svaki zadatak obaviš bez ikakvih poteškoća? Sada tvoji snovi postaju stvarnost uz Makita XGT 40V liniju koja predstavlja inovativan asortiman alata koji kombinira visoki napon i vrhunsku tehnologiju stvarajući pritom ultimativno iskustvo rada.

Sa sloganom "moć u tvojim rukama", Makita XGT 40V linija dizajnirana je da pruži vrhunsku snagu, trajnost i performanse. Bez obzira jesi li profesionalac koji radi u građevinskoj industriji ili majstor u kući, ovi alati su stvoreni da nadmaše sva tvoja očekivanja.

Snažni bušači, čekići, kružne i lančane pile, udarni odvijači, dijamantne rezačice, kosilice i trimeri koji dokazuju da baterija doista može biti dovoljno jaka. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji litijum-jonskih baterija, ovi alati pružaju duži vijek trajanja baterije i brzo punjenje, što znači da nećeš morati gubiti vrijeme na čekanje. Bez obzira da li se baviš tesarskim radovima, zidarskim poslovima ili održavanjem vrta, Makita XGT 40V linija nosit će se sa svakim zadatkom s lakoćom.

Jedna od najuzbudljivijih promocija koju donosi Makita je "Isprobaj i kupi" inicijativa. Ova jedinstvena promocija omogućuje ti da dođeš do 20 Makitinih distributera i isprobaš XGT liniju proizvoda prije nego što doneseš odluku o kupovini. To je sjajna prilika da iz prve ruke doživiš snagu i kvalitetu ovih alata te se uvjeriš da su oni savršen odabir za tvoje potrebe.

Mapu distributera nađite ovdje.

Par alata koje možete isprobati u "Try & Buy" promociji

HR005G – bušači čekić sa snagom udarca od 8J, bušenjem u betonu do 40mm promjera, motorom bez četkica i prigušenjem vibracija

CE001G – dijamantna rezačica sa pločom od 350mm i motorom bez četkica koja će bez problema zamijeniti dosad korištene benzinske rezaćice

RS002G – snažna kružna pila sa listom pile od 260mm, motorom bez četkica i ekstremnom zaštitom.

TW001G – udarni zavrtač sa prihvatom ¾", okretnim momentom od 1800Nm kod zavrtanja i 2040Nm kod odvrtanja

UC004G – kompaktna lančana pila sa mačem od 350mm koja svojom snagom ostavlja bez daha

UB001G – želite li biti otpuhani? Dođite i probajte Makitino XGT puhalo.

Dodatno, ovi alati izrađeni su sa izdržljivim materijalima koji su otporni na habanje i oštećenja. Bez obzira na izazove s kojima se suočavaš na radnom mjestu, Makita XGT 40V linija pruža pouzdanost i izdržljivost koju tražiš.

Osim izvanredne snage i trajnosti, Makita XGT 40V linija također donosi napredne sigurnosne značajke koje će ti pružiti mir uma tokom rada. Integrirana zaštita od pregrijavanja, preopterećenja i dubinskog pražnjenja baterije štiti tvoje alate od nepoželjnih situacija čime ti omogućuje sigurno i bezbrižno korištenje.

Posjetite distributere iz Makitine mreže i sami se uvjerite zašto su njihovi XGT alati budućnost svijeta profesionalnih alata, osjetite moć u svojim rukama!

Popis distributera i mapa:

- Tena-G, Zabok

- Tena-G, Rudeš

- Tena-G, Sesvete

- Tena-G, Split

- Hobi centar, Vinkovci

- Titan, Karlovac

- Britvela, Dubrovnik

- Vida commerce, Labin

- Werkteh, Zagreb

- Temperament, Zadar

- Trutanić, Poreč

- Alati Milić, poslovnica Malešnica, Zagreb

- Mavik, Koprivnica

- Građa, centar Kukuljanovo

- Marino Trans, Otok

- Amicus, Đakovo

- David, Nova Gradiška

- Bačelić, poslovnica Jankomir, Zagreb

- Kula commerce, Kaštel Novi

- DIR Rubinić, Sisak

Promociju golih alata pronađite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 20:55