StoryEditorOCM
PanoramaKRAJ BAJKE

Zgodni albanski princ Leka II. šokirao objavom kako se nakon osam godina rastaje od supruge, zbog njega je ostavila sve

Piše Ines Stipetić/Gloria
16. siječnja 2024. - 16:46
Princ Leka Zogu sa suprugom Elijom od koje se razvodi (lijevo) i njihovom kćerkicom Geraldine (desno)AFP, Shutterstock

Iako nije pripadnik ozbiljnih aktivnih monarhija, albanski prijestolonasljednik Leka II. svojom objavom da se nakon osam godina braka rastaje od supruge Elie Zaharie, šokirao je mnoge.

Ljubav između albanskog prijestolonasljednika i njegove supruge Elie, poznate albanske glumice, djelovala je poput bajke, no rasplinula se poput balona od sapunice jednom objavom na društvenim mrežama.

Leka II. je objasnio kako su došli do zajedničke odluke o razvodu te kako će im briga oko trogodišnje kćerkice Geraldine ostati zajednički prioritet, ali i da moli za poštivanje privatnosti, piše Gloria.

Na društvenim mrežama također se oglasila i princeza Elia, bivša glumica i pjevačica zahvalila je pratiteljima na ljubaznosti tijekom ovih teških mjeseci.

image

Elia, Leka i mala Geraldine u danima sreće

Shutterstock

U objavi, koja je u međuvremenu izbrisana, Elia je napisala: "Prijatelji i dobronamjernici, moram vas obavijestiti da smo danas započeli pravnu proceduru za razvod braka. To nije realnost koja me veseli jer vjerujem u obiteljske vrijednosti kao nešto najdragocjenije.

Nikada ne bih odabrala da moja kći odrasta s odvojenim roditeljima, ali ponekad je rastava jedina opcija. Najvažnije mi je da moja djevojčica što lakše proživi ovaj trenutak. Hvala vam svima koji ste mi pisali i dali podršku‘‘, napisala je Elia.

image

Princ Leka Zogu II s tadašnjom djevojkom Elijom Zaharijom 2013. godine

Gent Shkullaku/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. svibanj 2024 00:28