StoryEditorOCM
PanoramaStari drugari

Tarik Filipović se podružio s Enisom Bešlagićem, susret protekao u šalama i prisjećanju na legendarnog trenera

Piše MOZAIK SD
10. lipnja 2023. - 17:27

Iako za manje od 48 sati završava svoj jedinstveni izazov glumac Enis Bešlagić još uvijek dočekuje drage goste. Pretposljednjeg dana izazova "U Bingu sam 24/7" Enisa je posjetio njegov kolega Tarik Filipović, piše klix.ba.

Susret dvojice prijatelja protekao je u šalama i prisjećanju na legendarnog Ćiru Blaževića kojeg Tarik Filipović imitira već neko vrijeme u svojoj monodrami "Ćiro". Tarik je svojom imitiacijom dočarao šta bi uvijek šaljivi Ćiro rekao o Enisu.

"Slušaj me Enise, majkom ti se Katom pokojnom kunem, najbolji si glumac i najbolji si voditelj svi se mogu sakriti i onaj Tarik isto", uz smijeh se obratio Tarik tumačeći Ćiru.

Iako su glumački idoli Tariku Filipoviću bili Mustafa Nadarević, Dragan Nikolić i Milena Dravić, s kojima je imao priliku sarađivati, Tarik ipak posljednjih godina osvaja publiku širom regiona upravo glumeći Ćiru.

U prijateljskom razgovoru sa Enisom Bešlagićem, Tarik je otkrio kako je oduvijek kao dijete sanjao da ga zatvore u jednoj ovakvoj prodavnici u kojoj ima sve, ali ni sanjao nije da će biti gost svom prijatelju i kolegi u ovako neobičnom izazovu.

Bešlagića su u Bingu posjetile i mnoge druge poznate ličnosti, među kojima su: Razija Mujanović, Jusuf Nurkić, Lana Pudar, Andrija Milošević, Hana Hadžiavdagić, Robert Dacešin, Neno Svjetlanović i drugi. Bešlagić je ranije spomenuo kako je imao puno zanimljivih ponuda u svojoj karijeri, ali da je ova bila "dovoljno luda" i jedna od najkreativnijih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 11:43