StoryEditorOCM
ShowbizPADOVI I USPONI

‘Muški mozak je sveden na seks i glad!‘: Tarik je izjavom uzburkao duhove. S Lejlom je ipak pronašao puno više od toga

Piše Mozaik SD
20. travnja 2024. - 22:51

Lejla Filipović uživa u showu "Zvijezde pjevaju". Kroz sve prikazane nastupe bilo je vidljivo kako baš gušta, ali i kako ne očekuje osvajanje prve nagrade.


Lejla oduvijek izaziva kod gledatelja i pratitelja na društvenim mrežama znatiželju. Vjerojatno i zbog toga što je u sretnom braku s našim poznatim TV voditeljem i glumcem Tarikom Filipovićem, lišenom bilo kakvih tračeva i afera. Jednostavno se vole i žive obiteljski život sa svojom djecom u miru.

No, na samom početku nije baš bilo tako. Sjetit ćete se velikog skandala iz daleke 1998. godine, u kojem se tada mlađahna Lejla Šehović našla ni kriva ni dužna. Izabrana je naime za Miss Hrvatske, da bi joj ta prestižna titula naprasno bila oduzeta svega pet dana poslije.

image
Berislava Picek/cropix

Glasanje je proglašeno neregularnim, nakon čega se sve pretvorilo u veliki skandal, jer je posrijedi bila vjerska netolerancija zbog Lejline islamske vjeroispovijesti, o kojoj su izvještavali i strani mediji.

Nesreća ju je pratila u stopu, prvog je supruga Dadu Majolija, brata bivše tenisačice Ive Majoli, zatekla u prevari, pa je sa sinom napustila tadašnji dom.

image

Dado i Lejla Majoli snimljeni 2002. u Splitu, dok su još bili bračni par

Paun Paunović/Cropix

No, tada se pojavio on, Tarik.

Ljubavna im je priča bila gotovo nestvarna.

No zato je danas sreća stvarna.

Lejla i Tarik su, navodno, kontaktirali svega tri puta prije nego što su prohodali.

image
Sandra Šimunović/Cropix

Kako piše nova.rs, prvi put se upravo u tijeku skandala s izborom za miss Tarik javio Lejlinoj mami, drugi put su se sreli u trgovini cipela, a treći put u kafiću. Svaki susret završavao se usputnim pozdravom i osmijehom, a kad su se prepustili osjećajima, nisu željeli da javnost zna za to.

image

Presretni Tarik ispred rodilišta 2008., kad je došao po sina Armana i suprugu Lejlu

Ranko Šuvar/Cropix

Sudbonosno "da" izgovorili su na Silvestrovo 2007. godine. Dva mjeseca kasnije rodio im se sin Arman, a u srpnju 2008. organizirali su veliko svadbeno slavlje na imanju Marincel u Zagrebu.

image

Zagreb, 030708.
Svadba Tarika Filipovica i Lejle Sehovic na luksuznom imanju Marincel kod Sestina.
Foto: Damjan Tadic/CROPIX

Damjan Tadic/Cropix/Cropix

Njihova ljubav rodila se 2006. godine. Lejla se dotad rastala od Dade Majolija, s kojim ima sina Dinu. Lejla i Tarik isprva nisu željeli razgovarati s medijima o svojoj ljubavi, tvrdili su da su samo prijatelji. Konačnu potvrdu njihove ljubavi javnost je dobila kad je Lejla preuzela Tarikovu nagradu za TV osobu godine.

image
Dragan Matić/Cropix

Tarik je, naime, zbog nastupa u kazališnoj predstavi “Bitange i princeze” u Boćarski dom, gdje se održavala dodjela nagrada, stigao tek na polovici priredbe. Kad je stigao do Lejle poljubio ju je.

"Normalno je kad se ljudi vole, da se i poljube" – prokomentirao je tada Tarik Filipović, konačno potvrđujući ono o čemu se pričalo mjesecima.

"Muški mozak je sveden samo na dva dijela – a to je se*s i glad. I koliko god to bilo teško priznati, mi muškarci smo u neku ruku takvi. Dvije naše potrebe su nam jedine važne za opstanak, dok je ženski mozak puno složeniji“, rekao je Tarik u svom intervjuu za "TV Elma“, piše nova.rs.

image
Srđan Vrančić/Cropix
image

Fotografija iz 1998., kad je 22-godišnjoj Dubrovkinji Lejli Šehović, zbog muslimanske vjeroispovijesti, oduzeta titula Miss Hrvatske

Cropix
image

Lejla Šehović bila je i ostala jedna od najljepših hrvatskih misica u povijesti

Berislava Picek/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. svibanj 2024 20:46