StoryEditorOCM

Opasna benzinska stanica - pljačkaju ljude usred dana! ‘Pazite, ovdje lopovi traže žrtve, evo što se nama dogodilo‘

Piše mozaik sd
14. siječnja 2024. - 17:34

Reputacija je danas sve. Iznajmljivači liboraju da im date najvišu ocjenu nakon što izađete iz apartmana, dio proizvoda kupujemo gledajući recenzije na internetu… Američki portal PerfectRec objavio je vijest negativnom rekorderu, benzinskoj stanici u Oaklandu u Kaliforniji, na adresi na adresi 285 Hegenberger Rd. Stanica, koja se nalazi odmah uz međunarodnu zračnu luku Oakland, dobila je 48 recenzija na Googleu prošle godine, navodi Revija HAK

Čak 41 recenzija je upozorenje korisnika da su bili opljačkani dok su točili gorivo, često usred bijela dana. Preostalih sedam recenzenata nije ostavilo komentar, ali njihova je prosječna ocjena bila u prosjeku smo 2,4 zvjezdice, tako da ni oni nisu imali posebno pozitivno iskustvo. Dakle, ova benzinska stanica čini se poput švedskog stola za kriminalce, a čini se da i vlasti ne poduzimaju mnogo da se situacija normalizira.

Evo 10 najnovijih recenzija s komentarima:

15.11.23

Ukrali su nam stvari iz prtljažnika dok smo točili gorivo u utorak u 19 sati. Nemojte koristiti ovu benzinsku postaju.

10/10/23

Ovo mjesto treba zatvoriti! Opljačkan dok sam primao račun.

7.10.23

IZBJEGAVAJTE! IZBJEGAVAJTE! Kao što je navedeno u drugim recenzijama, bit ćete OPLJAČKANI. Razbijanja i otimanja ovdje se događaju više puta dnevno, a lopovi neprestano pretražuju ovo mjesto tražeći žrtve

4.10.23

NE IDITE NA OVU BENZINSKU CRPKU OPLJAČKAT ĆE VAS

1.10.23

NE IDITE NA OVU BENZINSKU CRPKU. Opljačkan sam usred bijela dana s mnoštvom očevidaca. Zaposlenik benzinske postaje nije bio od pomoći i nije djelovao iznenađeno. Lopovi su otvorili vozačeva vrata i zgrabili moj ruksak u roku od 15 sekundi, a zatim su se VRATILI kada sam bio unutra i prijavio incident da razbiju prozor i zgrabe torbu. Izbjegavajte ovo mjesto.

27.9.23

Vruće mjesto za pljačku. Netko je mojoj mami ukrao cijelu torbicu i pokušao ukrasti i moju! KLONITE SE

27.9.23

Čuvajte se, znam da je primamljivo dobiti račun od blagajnika, kad već ne možete dobiti papir odmah na pumpi (siguran sam namjerno), ali nemojte, tada će vam ukrasti stvari. Izbjegavajte sve benzinske postaje oko zračne luke.

27.9.23

Čovjek u kabanici provalio nam je u auto i ukrao nam ruksak ispred nas dok smo punili auto benzinom.

23. rujna 23

Kao i mnogim drugima, i meni je neki besramni lopov opljačkao auto na ovoj stanici. Zaključao sam auto i ušao unutra na nekoliko minuta, a vratio sam se i otkrio da mi je ruksak ukraden iz unajmljenog automobila, a prozori razbijeni. Nažalost, izbjegavao bih benzinske postaje u ovom dijelu Oaklanda.

22.9.23

Jučer smo ovdje opljačkani!! Nemojte stati ovdje!! Uzeli su nam 3 ruksaka iz auta. Policija se nije pojavila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 02:05