StoryEditorOCM
PanoramaSAMI SU KRIVI

Kakva blamaža! Tri dana nakon ‘potjere‘ za Harryjem i Meghan saznao se pravi razlog zašto su bježali

Piše MOZAIK SD
20. svibnja 2023. - 19:15

Tijekom posjeta New Yorku gdje su prisustvovali ceremoniji dodjele nagrada Women of Vision, princa Harryja, Meghan Markle i njezinu majku Doriju Ragland navodno su progonili paparazzi.

Glasnogovornik para nakon događaja je opisao scenu dostojnu akcijskog filma i uvjerio sve da je ishod ove potjere od "više od dva sata mogao biti katastrofalan". Danas je internetski portal Page Six otkrio što bi mogao biti pravi uzrok ove neugodne kasne večeri. Navodno razlog svemu što su Meghan i Harry bili - "previše škrti", piše Page Six.

image

Meghan Markle, princ Harry i Doria Ragland u automobilu

Wayz/Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wayz/blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavi par trebao je boraviti u hotelu Carlyle, mjestu koje je bilo omiljeno i princezi Diani, ali Sussexi su se predomislili i to zato,  prema policijskom izvoru, što je uprava hotela odbila sniziti cijenu sobe na zahtjev Harryja i Meghan. Zbog toga su odlučili ostati kod prijatelja na Upper East Sideu.

image

Meghan Markle ulazi u automobil nakon završetka ceremonije

Wayz/Blayzenphotos/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wayz/blayzenphotos/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Zato su se, navodno, princ, Meghan i njezina majka vozili taksijem i izbjegavali novinare kako bi sakrili mjesto svoga boravka. Na ovu hipotezu, anonimni izvor je dodao: "Da su samo platili i bili u hotelu, ova navodna ‘opasna‘ paparazzi potjera po gradu nikada se ne bi dogodila. Odvezli bi ih natrag u Carlyle, fotografirali kako ulaze unutra i to bi bio kraj."

U prošlosti su Harry i Meghan bili stalni gosti u hotelu Carlyleu, gdje se sobe kreću od oko 1240 dolara, a apartmani do 6000 dolara po noći.

"Trebali bi samo prihvatiti da će ih ljudi fotografirati, fotografi će ih slijediti - ovo je New York - i moraju poduzeti inteligentne korake kako bi osigurali vlastitu sigurnost za sigurnost sebe i svih ostalih."

image

Princ Harry i Meghan Markle

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:14