StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Rakovi su rastreseni i smeteni, Lavovima će sinuti rješenje problema, Vage budite strpljive

Piše MOZAIK SD
16. travnja 2024. - 08:01

OVAN

Dan je sjajan za zavođenje. Svjesni ste dojma koji ostavljate. Zadivljeni pogledi koji će vas pratiti ulijevat će vam samopouzdanje, a neke i ohrabriti da pozovu na piće osobu koja im je simpatična. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Nećete se isticati u nepoznatim društvima, nego se držati u drugom planu. Proučavat ćete druge i njihove reakcije kako biste procijenili s kim imate posla i je li netko od njih zanimljiv za druženje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Svidjet će vam se zabavna osoba koja će se doimati bezbrižnom. Iznenadit ćete se kada shvatite da se ispod ležerne vanjštine krije zrela i ozbiljna osobnost, no to će vas još više zaintrigirati.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Rastreseni ste i smeteni. Mogli biste nešto zaboraviti ili zametnuti. Pazite na vrijedne stvari poput novčanika, mobitela i ključeva. Obratite pažnju na iznos koji vam naplaćuju u trgovini.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

LAV

Bit ćete inicijator zbivanja u okruženju, ali neće vas svi slijediti. Netko će vam pružiti otpor iz zavisti i želje da bude taj koji vodi glavnu riječ. Sinut će vam rješenje problema koji vas dugo muči.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Vaš će kreativni potencijal biti nizak. Nećete se dobro snalaziti u nepredviđenim situacijama, a zadaci i problemi koji iziskuju razmišljanje izvan okvira stvarat će vam priličan stres.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 2

 

VAGA

Ne pokušavajte ubrzati razvoj tek započetog odnosa. Mogli biste prestrašiti odabranika napasnim ponašanjem i možda ga natjerati na povlačenje. Budite strpljivi s poslom i financijama.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Očekuju vas zadaci koji iziskuju disciplinu i napore, no nećete se predavati. Odustajanje neće dolaziti u obzir pa ćete dati zadnji atom snage kako bi obavili sve što je potrebno.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Nastojat ćete biti najbolji u svemu što radite. Mogli biste na račun truda i sjajnih rezultata dobiti primamljivu ponudu koja se ne odbija. Samci bi mogli neočekivano doživjeti lijepu ljubavnu priču.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Mnogi će osjećati duševni nespokoj. Puno će vam toga biti na pameti. Pokušajte se manje zamarati onim na što ne možete utjecati. Intuicija vam neće biti saveznik pa se oslanjajte na logiku i činjenice.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

Raspoloženje vam je odlično, a energija zavidna. Vodit ćete bogat društveni život, a samci će uživati naklonost znanih i neznanih. Vaš glavni adut bit će otvorenost, komunikativnost i smisao za humor. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

Zapadnete li u novčane teškoće, vrijeme je da stanete na loptu i promislite o potrošačkim navikama. Aplikacija za bilježenje troškova mogla bi vam pomoći da utvrdite kako možete uštedjeti.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 10:49