StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za srijedu: Ovnovi će uživati u buđenju prirode, Bikovi tražiti savjet, a Vodenjaci će biti tolerantni

Piše MOZAIK SD
22. ožujka 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Prošećite obližnjim parkom, uživajte u buđenju prirode ili posjetite kulturni event. Opušteni ugođaj i vanjske impresije ispunit će vas pozitivnom energijom koju ćete još dugo osjećati. Razmišljajte o putovanju.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Nailazit ćete na tuđe suosjećanje i samilost. Uspjet ćete u traženju pomoći i savjeta. Osjetit ćete veliki poriv za dobrotvornim radom ili udomiti nezbrinutu životinju. Dan je pogodan za duhovno uzdizanje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Kolege s kojima blisko surađujete ugodno će vas iznenaditi, podjednako kao i pojedinci koji su se dosad držali na distanci. Ako ste na posao gledali samo kao na izvor zarade, otkrit ćete i druge prednosti.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Vaše aktivnosti razvijat će se otežano, posebice ako ovisite o suradnji s drugima. Ostvariti zadovoljavajuće dogovore bit će ravno čudu pa je korisno izbjeći rasprave koje se mogu oteti kontroli.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Dobro ćete procijeniti sugovornike, a znat ćete i kako najbolje iskoristiti priliku koja će se ukazati. Ako vam je dosadio način na koji provodite slobodno vrijeme, potrudite se biti znatno aktivniji.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Izgubit ćete previše vremena na različite kalkulacije i razmatranje financijskih mogućnosti. Namjeravate li obaviti važan privatni razgovor, ne odgađajte ga. Imat ćete dosta razloga za zadovoljstvo.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Uzrujavat ćete se zbog problema koji se mogu lako riješiti te trošiti energiju na pogrešne ljude i poslove koji nisu važni ni hitni Ne dopustite da vas pojedini suradnici ili službenici izbace iz takta.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Nesigurnost i nemir otežavat će vam komunikaciju s partnerom. Dođe li do ozbiljnih problema, sve ćete više biti uvjereni da je najbolje prekinuti. Trebat će vam netko u koga se možete potpuno pouzdati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Imat ćete zanimljive ideje i dobru koncentraciju koja će vam omogućiti da u isto vrijeme obavljate nekoliko različitih zadataka. Povjerenje u partnera bit će važno za postizanje ljubavnog sklada.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Razmišljat ćete o povišici ili promjeni posla, no još nije vrijeme da se odvažite na rizik. Pokušajte mirno primiti kritike nadređenih ili izvjesnih nadobudnih suradnika. Uskoro ćete dobiti priliku za revanš.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Bit ćete pod pritiskom zbog zbivanja u obitelji na koja nemate onolik utjecaj koliki biste željeli. Nemojte biti preoštri prema sebi, no ne uzimajte ni pogreške drugih za veliko zlo. Budite tolerantni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Nastojat ćete iz svih situacija izvući najbolje. Ako ste na novom poslu, razveselit će vas bolje mogućnosti pa ćete biti spremniji na rad. Nećkate li se

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
04. lipanj 2023 03:48