StoryEditorOCM
Panoramabračna nevjera

Govorio je ženi da ide na biljar, a sastajao se sa svingerima; ‘Priznao mi je sve kad sam ga otkrila, smučilo mi se‘

Piše MOZAIK SD
13. ožujka 2024. - 16:08

 

Žena se povjerila savjetnicima The Suna u rubrici "Draga Deidre", i šokirala je sve saznanjem o partnerovoj nevjeri, piše The Sun.

"Moj dečko je rekao da će igrati biljar sa svojim prijateljima no ustvari se tajno sastajao s parom koji je upoznao na web stranici svingera.Istinu sam saznala tek kad sam uključila njegov tablet i vidjela njegovu profilnu stranicu na jednoj swinging stranici. Znala sam da stvari među nama nisu bile sjajne već neko vrijeme, ali ovo me otkriće potpuno potreslo. Ja imam 36 godina, a moj dečko 38. Zajedno smo sedam godina. Mjesecima me odgurivao do točke u kojoj sam se osjećala nevoljeno.Ono što je bizarno je da je nedavno djelovao sretnije i počeo se truditi sa mnom." priča zgranuta žena. 

"Priznao je da je varao kad sam ga suočila, dodajući da ne zna zašto se tako ponašao. Inzistira da želi biti sa mnom i kaže da je to bio samo seks. Ali povjerenje je očito nestalo i sada razmišljam o odseljenju. Budući da sam sve počela ispitivati, otkrila sam da je on također imao virtualnu aferu sa ženom u SAD-u. Razgovarali su satima, slali jedno drugom golišave videe i planirali da se jednog dana sretnu. Ispričao se što me povrijedio i priznao da zaslužujem bolje, ali je jasno dao do znanja da nije dovoljno motiviran da se bori za našu vezu. Osjećam da nemam drugog izbora nego ostaviti ga, što je lakše reći nego učiniti. Još ga volim, ali nisam zaljubljena u njega nakon načina na koji se ponašao." zaključuje žena. 

"Muškarci su bolji u razdvajanju svojih osjećaja i postupaka od žena, tako da on možda nije vidio da to ima ikakav utjecaj na njegove osjećaje prema vama. Kaže da je ovo bio samo seks, ali biste li ikada bili sretni prihvaćajući muškarca koji spava s drugima? Činjenica da se on nije borio za vašu vezu zapravo vam govori sve što trebate znati. Dobro je što ste uočili razliku između voljenja njega - čovjeka s kojim ste godinama - i slijepe ljubavi prema njegovoj idealiziranoj verziji, unatoč nevjeri." odgovorili su joj savjetnici iz rubrike "Draga Deidre". 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 14:37