StoryEditorOCM
Panoramastroga pravila

Evo gdje je nestala zombie verzija Angeline Jolie; Zbog operacija završila prvo u zatvoru, pa na respiratoru

Piše MOZAIK SD
30. studenog 2023. - 13:51

Iranka Sahar Tabar, djevojka koja je svijetu postala poznata po selfiejima na kojima izgleda kao "zombi" verzija Angeline Jolie, prvi je put nakon izlaska iz zatvora, nešto više od godinu dana, obožavateljima pokazala svoje pravo lice prije.

Ova 22-godišnjakinja (pravim imenom Fatemeh Hishwand) priznala je da su njene fotografije na društvenim mrežama obrađene uz pomoć raznih efekata. Iako je tvrdila da je imala oko 50 plastičnih operacija, priznala je da je "samo sredila nos i stavila filere u usne", prenosi Kurir.

Uhićena je u listopadu 2019. zbog "promicanja pogrešnih vrijednosti" i "blasfemije". Proglašena je krivom i odslužila je 14 mjeseci od svoje 10-godišnje zatvorske kazne.

Dok je služila kaznu, zarazila se koronom i neko vrijeme bila na odjelu intenzivne njege na respiratoru... Ova djevojka je jednom prilikom priznala da je oduvijek sanjala slavu. A ovo je bio njezin prečac.

- Internet je bio jednostavan način. Bilo je puno lakše nego postati glumica. Mama mi je rekla da prestanem objavljivati, ali je nisam poslušala - rekla je Sahar.

Nakon izlaska iz zatvora objavila je da se odriče društvenih mreža. Na njenom Instagram profilu nema objava od 2019., ljudi na društvenim mrežama pitaju gdje je...

- Vjerojatno je upozorena da će biti vraćena u zatvor ako krene u istom smjeru - napisao je jedan korisnik Twittera...

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 20:27