StoryEditorOCM
Panoramakažu zvijezde

Dnevni horoskop: Vodenjake će sve izbacivati iz takta, škorpionima idealno vrijeme za započeti novi posao

Piše mozaik sd
28. ožujka 2024. - 07:00

Horoskop za četvrtak, 28. 3.

 

Ovan

Otvoreno ćete izražavati stavove, što neće svakome odgovarati. Započnete li razgovor o ideološkoj temi, nekog ćete naljutiti. Uvažite činjenicu da ne razmišlja svatko poput vas.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Umorni ste od obaveza pa ćete jedva dočekati koji trenutak samo za sebe. Odlučite li da nećete kuhati, naručit ćete dostavu, no jelo bi vam moglo doći hladno ili u maloj porciji.

LJUBAV: 5

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Vodit ćete glavnu riječ u društvu. Mnogi će vas se pomalo pribojavati jer ćete biti glasni i direktni. Nitko vam se neće željeti zamjeriti da vam se ne nađe na nišanu. Moguća je grlobolja ili prehlada.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Rak

Nećete bježati od laskanja da biste se svidjeli, no to će nailaziti na oprečne reakcije. Mnogima se vaše riječi neće činiti prirodnima pa ćete ostaviti dojam neiskrenog. Osvježite imidž novom odjećom.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Razmišljat ćete o kupnji dionica ili kriptovaluta. Privlačit će vas pomisao o brzoj i lakoj zaradi, no budete li išli prečacima, to bi vam se to moglo obiti o glavu. Ne pretjerujte s treninzima.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Budite ljubazniji prema ljudima koji pružaju usluge. Čak i ako njihov performans nije na zavidnoj razini, budite blagi jer mogu biti početnici ili imaju loš dan. Savjetujemo puno odmora.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Vaga

Osjetljivi ste i uvredljivi pa će s vama biti teško komunicirati. Bližnji će imati dojam da vam ništa ne smiju kazati jer bi vas mogli naljutiti. Nemojte se dovoditi u konfliktne situacije.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

 

Škorpion

Nećete kriti naklonost prema onom tko vam se sviđa. Željni uzbuđenja, iskoristit ćete sve adute da biste ga zaveli. Pogodno je vrijeme za nove projekte. Isticat ćete se idejama i upornošću.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 5

 

Strijelac

Osjećat ćete se moćno i nepobjedivo, što će vas potaknuti na donošenje nesmotrenih i rizičnih odluka. Iako je lijepo povremeno izaći iz zone komfora, pazite da ne precijenite mogućnosti.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Jarac

Obitelj vam neće čuvati leđa, barem ćete tako misliti. Smetat će vam što vas ne podupiru i ne odobravaju vaše odluke, ali možda imaju razloga. Razmislite ima li istine u njihovim prigovorima.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Smatrate se staloženima i mirnima, no u prometu ćete biti drukčiji. Uzrujavat će vas vozači koji sporo voze, ne daju žmigavac ili se nepropisno parkiraju. Ne pravite nepristojne geste.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Ako na radnom mjestu ne nazirete povišicu, pokrenut ćete privatan posao. Područja kozmetike, dizajna i intelektualnih usluga mogla bi vam donijeti solidnu zaradu.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2024 15:40