StoryEditorOCM
HranaDA NIJE UVIJEK ISTO

Gledali ste ‘Masterchef‘ i htjeli biste probati spremiti hobotnicu zbog koje je ispala Hercegovka Karmen? Nabavili smo recept, može biti sjajna ideja i za Badnjak

23. studenog 2021. - 16:51

A zašto hobotnicu, hobu, kako joj od milja tepamo u Dalmaciji, koji put ne bismo sjedinili s katalonskim okusima i japanskim recepturama?

Pa da malo iziđemo iz klasičnih načina njezine pripreme i naučimo nešto novo, nešto drugačije, nalik onome što su nam prezentirali natjecatelji rado gledanog TV formata, "MasterChefa" na Novoj TV.

Tročlana ekipa kandidata u sinoćnjoj je epizodi dobila vrlo zahtjevan zadatak – pripremu miksa jela na jednom tanjuru u kojem se hobotnica pojavila u dva oblika.

Na prezentacijskom tanjuru našao se krak hobotnice u tempuri aromatiziran dimljenom crvenom paprikom, okruglice od hobotnice, romesco umak od pečene paprike, majoneza od rikole, čips od češnjaka i ragu od boba i komorača.

Nakon 60 zadanih minuta eliminacijski test nije prošla Karmen...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 06:50