StoryEditorOCM
Društvena mrežakad se zaželite puta

Samo za prave pustolove i putoljupce; Niskobudžetna aviokompanija uvela jedinstvenu opciju letenja, ljudi oduševljeni

Piše mozaik sd
12. ožujka 2024. - 16:30

Ako je prošlo nekoliko godina (dobro, ili nekoliko mjeseci) od kad ste posljednji put spakirali kofere i bezbrižno tumarali nepoznatim ulicama, zasigurno vam se po glavi vrti ona poznata - "ma otišla/o bih, pa bilo gdje, samo da idem!". 

Rečeno, uslišeno - niskobudžetna aviokompanija koja nudi pregršt jeftinih letova, Wizz Air osmislila je opciju koju je uvela početkom ovog mjeseca, a kojom bi mogli ozbiljno pomrsiti planove konkurencije. Naime, radi se o opciji "nepoznata destinacija", idealnoj za one putnike koji više vole čari putovanja, no samu destinaciju.

@touringonabudget Hopped on a mystery flight with WizzAir and landed in?Kutaisi ? #travel #tiktoktravel #georgia ♬ original sound - TouringOnABudget

Jedna je korisnica na TikToku podijelila svoje iskustvo leta na nepoznatu destinaciju s Wizz Airom. Naime, krenulo se iz zračne luke u Abu Dhabiju, a putnici do trenutka slijetanja nisu znali destinaciju. Sletjeli su u gradu Kutaisiju, u Gruziji 

Ako vas je ideja zaintrigirala, dobra je vijest da se na Wizz Airov "Let u nepoznato", možete uvijek prijaviti, ipak, treba pratiti njihovu stranicu kako bi na vrijeme poslali svoju prijavu, jer su primjerice, prijave za nadolazeći ovakav let, zatvorene.

 15. ožujka letjet će se iz Venecije do nepoznatog odredišta. Let polijeće sa sretnim dobitnicima koji su osvojili besplatnu kartu, i oni provode četiri noći uranjajući u novo i neočekivano iskustvo na tajanstvenoj lokaciji. 

Inače, Wizz Air je uz Ryan Air jedna od najpoznatijih niskobudžetnih aviokompanija koje povezuje brojne europske i svjetske destinacije s hrvatskim zračnim lukama, a cijene letova su u većini slučajeva jeftinije od primjerice, autobusne karte za relaciju Zagreb - Split. 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 21:12