StoryEditorOCM
Društvena mrežaSVE SE PROMIJENILO

Osuđivala je i zgražala se nad roditeljima koji su radili ovo djeci, a sad to čini i sama! ‘Nema tu ništa loše...‘

Piše MOZAIK SD
16. travnja 2024. - 16:06

Majka dvoje djece, Chloe priznala da je prije uvijek osuđivala roditelje koji svoju djecu vode na uzici, tj. pojasevi za hodanje. No, sve se promijenilo kada je i sama postala majka.

"Jesam li osuđivala roditelje koji su svoju djecu šetali na uzici? Da, to su djeca, a ne psi! Jesam li shvaćala koliko je sve to bilo strašno dok nisam postala mama? Niti blizu! Sad me nije briga koliko je to smiješno. Čini se, učinit ću sve samo da budu sigurni", napisala je mama uz video koji je objavila na TikToku, a na kojem se vidi jedno dijete kako se vozi u kolicima, dok uz sebe vodi stariju kćer, pričvršćenu za pojas za hodanje.

U komentarima su se ubrzo javili brojni roditelji koji su dali svoje mišljenje o ovoj temi, no većina je bila na strani Chloe.

"Uvijek sam govorila da ću tako prošetati svoju kćer čim prohoda, pogotovo tamo gdje je veliki promet. Djeca se otmu u sekundi", napisala je jedna majka.

“Nema tu ništa loše”, ustvrdio je drugi, a mnogi priznaju da su vodili djecu u trakama te da su zbog toga dobili brojne osuđujuće poglede i komentare.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 16:07