StoryEditorOCM

Britanka se udala za milijunaša iz Dubaija, s 26 postala domaćica i živi po ovim pravilima... Ali, imala je i uvjete!

Piše MOZAIK SD
9. siječnja 2024. - 17:02

Žena iz Velike Britanije podijelila je svoje iskustvo kako je to udati se za milijunaša iz Dubaija i nastaviti život na Bliskom istoku.

Soudi Al Nadak poznata je influencerica koja u Dubaiju živi kao kućanica. Ima 26 godina i udana je za Jamala Al Nadaka kojem su 32. Par se upoznao tijekom studija.

Njezin TikTok račun prati preko milijun ljudi, a na ovoj društvenoj mreži svakodnevno pokazuje kako izgleda njezin luksuzan život - piše Kurir.

Poznata po rečenici "Svi su muškarci lažljivci, izaberi barem onoga koji je toliko bogat da će te probuditi s cvijećem i svaki dan ti poklanjati Louis Vuitton", Soudi živi kao supruga milijunaša u Dubaiju, birajući život na visokoj nozi.

Optužena da je pristala na brak samo zbog novca, kaže: "Nije istina. Volimo se, a što mogu ako je on milijunaš, a ja volim trošiti."

Soudi kaže kako njezin bogati suprug za nju ima samo jedno pravilo kojeg se mora pridržavati, a to je: ne smije imati muške prijatelje i on uvijek mora znati sve lozinke njezinih telefona i društvenih mreža. Dakle, nema tajni!

S druge strane, Soudi je svom suprugu postavila uvjet koji je on morao ispuniti prije nego što mu rodi dijete. To je uključivalo isplatu od 240.000 funti za svako dijete koje rodi, dizajnersku Birkin torbu - "plavu za dječake i ružičastu za djevojčice" - kao i automobil, duplo više kućnog osoblja koje će joj pomoći s djecom, osobnog trenera...

"Nisam došla u Dubai patiti. To je najmanje što može učiniti za mene s obzirom na to da će moje tijelo patiti zbog trudnoće. Obavijestila sam ga o svemu tome i prije braka i on je pristao", iskrena je Soudi.

Ipak, kaže da život na "visokoj nozi" ima i svojih mana:

- Uvijek živim u strahu da će me netko opljačkati, da moram izgledati fenomenalno i da će mi neka žena oteti muža - priznaje.

U jednom od svojih postova kaže da su ovo problemi s kojima se susreću žene koje su udane za bogate muslimane:

– Ne puštaju me nigdje samu, stalno me voze ili prate i ponašaju se prema meni kao da sam nježan cvijet koji treba njegovati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 10:26