StoryEditorOCM
ŽupaNAKON JAVNOG NATJEČAJA

Evo tko su zakupci adventskih kućica u Župi dubrovačkoj

Piše Anđelka Kelava
20. studenog 2023. - 15:41

Ovogodišnji župski advent održat će se od 2. prosinca 2023. do 3. siječnja sljedeće godine. Nakon raspisanog Javnog natječaja za blagdanske kućice u Srebrenom, poznato je tko su ovogodišnji zakupci. Kako doznajemo u župskoj općini bilo je šest prijavljenih i isto toliko je potpisano ugovora. Župske kućice će postaviti slijedeći zakupci: Golden view, Župska pogača, T.O. Vivado, New.now, Time for food i Artuditu.

Kako ističu u župskoj Turističkoj zajednici sadržaja će i ove godine biti za sve uzraste, a glazbeni program sastojat će se od klapske pjesme i niza drugih zanimljivih glazbenih sadržaja.

Prvi advent u Župi dubrovačkoj održan je 2019. godine i odmah na početku izazvao je veliki interes ne samo Župljana, nego su ga posjećivali i Dubrovčani, Konavljani, Primorci... Razlog tome je svakako povoljna lokacija kao i riješen parking prostor.

Prošlogodišnji advent u Župi uz to što je ponudio šarolik program i bogatu ponudu, izazvao je pozornost i zbog humanitarne akcije ‘Imaj srce za druge‘ koju su organizirali mladi i obitelji Župe sv. Ilara, a što se očekuje i ove godine.

26. travanj 2024 10:09