StoryEditorOCM
ZabavaZagrepčanka iz Župe dubrovačke

Simpatična trenerica Mirna iz ‘Života na vagi‘: ‘Živim u maloj sredini gdje se svi poznajemo, ali sad me znaju i u cijeloj Hrvatskoj‘

Piše DV/gloria.hr
5. siječnja 2024. - 12:39

Nakon finalne emisije i proglašenja Mislava Šepića za pobjednika sedme sezone showa "Život na vagi" 37-godišnja trenerica Mirna Čužić, koja se ove godine pred kamerama pridružila kolegi Edi Mehmedoviću, iskoristila je priliku da čestita svim kandidatima i cijelom RTL-ovom timu na sjajno odrađenom poslu.

Rođena Zagrepčanka u Župi dubrovačkoj vodi svoj Body Fit fitness studio, a od malih nogu živi aktivno, posvećena sportu, piše gloria.hr.

Svoje znanje i iskustvo koncipirala je u sustavu treninga Cross Combat by Mirna koji objedinjuje elemente borilačkih vještina i pilatesa, a sa svojim polaznicima radi individualno ili u malim grupama.

image

Trio od kojega se tope kilogrami: Marijana Batinić, Edo Mehmetović i Mirna Čužić
 

RTL

A svoj moto "Nikada nemojte odustati, jer snovi postoje da bi se ostvarili" uspjela je usaditi i kandidatima sedme sezone showa "Život na vagi" i uvjerena je da će zahvaljujući njemu neki od njih zauvijek promijeniti svoje životne navike.

Smatrate li osobnim porazom što pobjedu nije odnio član vašeg tima?

Ne. Puno je faktora utjecalo na to tko će na kraju iz showa izaći kao pobjednik, a treba naglasiti da su kandidati na kraju, nakon izlaska iz kuće, trenirali individualno. U svakom slučaju mi je jako mi je drago da su se članovi mog tima jako trudili i dali najbolje od sebe. Čestitam svima koji su se prijavili u show, jer to ni za koga nije bila laka i jednostavna odluka. Svima želim da i nakon showa ustraju na svom putu koji su započeli pred kamerama.

Jeste li ikad prije showa radili s pretilim osobama?

Nisam.

image

Edo Mehmedović i Mirna Čužić

Vanesa Pandzic/Cropix

Što je iz vašeg iskustva najpotrebnije da bi se ljudi pokrenuli i počeli vježbati?

Za većinu kandidata koji su se prijavili u show psihološka prepreka je možda bila najvažnija, jer njima najviše fali (samo)discipline i motivacije zbog teških situacija i okolnosti u kojima su se u životu našli. Zbog toga im je pomoć psihologa bila ključna, jer sami ne bi uspjeli prionuti i disciplinirano se držati svih stručnih savjeta.

Po čemu ćete pamtiti svoju prvu sezonu?

Po sjajnim kandidatima i fenomenalnom timu ispred i iza kamera. Pamtit ću je po mnogim smiješnim situacijama, napetim izazovima, prijateljstvima koja su se stvorila, te mnogim postignućima i napretku koji se doslovce mogao pratiti iz dana u dan. To nama trenerima ispunjava srce i to je u konačnici i bila svrha cijelog procesa.

26. travanj 2024 08:53