StoryEditorOCM
S mora i krajaOPREZA NIKAD DOSTA

Policajci točno u podne izlaze na ceste širom srednje Dalmacije, otkrivamo na kojim lokacijama će ‘loviti‘ prekršitelje

Piše Dalmacija SD
19. siječnja 2024. - 10:44

U cilju prevencije prometnih nesreća i njihovih posljedica kao i povećanja ukupne razine sigurnosti prometa na cestama policija i tijekom ovog vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti nadzora cestovnog prometa.

Prometni policajci sprječavat će i kažnjavati najteže prometne prekršaje, posebno vožnju pod utjecajem alkohola, nepoštivanje dopuštenih brzina, nekorištenje sigurnosnog pojasa i nepropisne uporabe mobitela. Kako doznajemo u Policijsk9oj upravi splitsko-dalmatinskoj, aktivnosti će se također usmjeriti i na ponavljače teških prekršaja u prometu tzv. “recidivista“.

- Napominjemo kako će danas, 19. siječnja, od 12 do 18 sati policijski službenici provesti akciju nadzora i kontrole cestovnog prometa na području Postaje granične policije (PGP) Vrgorac, ali u akciji će sudjelovati službenici iz policijskih postaja Makarska, Omiš i PGP-a Imotski.

Pozivamo sve sudionike u prometu na oprez i poštivanje prometnih propisa, kako bi odgovornim ponašanjem u prometu pazili na vlastiti kao i na život ostalih sudionika u prometu - naglašavaju iz policije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 01:50