StoryEditorOCM
ObalaPREKINUT PROMET

Tragedija u Kaštelima: žena poginula u naletu teretnog vlaka nedaleko od svoje kuće u Sućurcu, kobno se spotaknula

Piše Mia Sesartić, Jadranka Matić
25. travnja 2024. - 13:38
Nalet teretnog vlaka iz smjera Perkovića prema Solinu i Splitu bio je koban za nesretnu KaštelankuAnte Čizmić/Cropix

Na željezničkom pružnom prijelazu na području Kaštel Sućurca, u četvrtak u 12.25 sati u naletu teretnog vlaka koji je vozio iz smjera Perkovića prema Solinu i Splitu smrtno je stradala pješakinja.

Željeznički promet je u prekidu. Tragedija se dogodila na glavnom željezničkom prijelazu u Sućurcu koji se nalazi na Putaljskom putu, ulici koja povezuje Jadransku magistralu sa starom Kaštelanskom cestom i središtem mjesta.

- O svemu je izvješteno Državno odvjetništvo i u tijeku je očevid - saznajemo iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.

Kako neslužbeno doznajemo, stradala je žena koja stanuje u blizini pružnog prijelaza, a pokušala je pomoći suprugu koji je u automobilu čekao u koloni vozila iz smjera Magistrale prema središtu mjesta. Rampa na prijelazu je, naravno, bila spuštena zbog nailaska vlaka, a nesretna žena se, govore prve i neslužbene informacije, spotaknula hodajući unatrag.  

Iz tvrtke "HŽ Putnički prijevoz" upravo su objavili da će se "zbog incidentnog događaja putnici vlaka s polaskom iz Kaštel Starog prema Splitu u 13.56 sati biti prevezeni autobusom".

image

Predstavnici Državnog odvjetništva, vještaci i policajci obavljaju očevid

Ante Čizmić/Cropix
image
Ante Čizmić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:21